| Forcas_9823 a întrebat:

Ce sa imi cumpar: un calculator nou sau o chitara electrica/bass?

Argumente:
Calculator: Am fost pasionat inca de mic de calculator in sine. Nu de jocuri in special. De fapt, sunt la un liceu cu informatica intensiv. Si sunt gamer pasionat. Insa, calculatorul meu are un procesor de 669 MHz, 256 Mb de RAM, ceea ce e destul de putin pentru orice gamer care se respecta.

Chitara: Cand am fost mic am fost dat la scoala de muzica (aia care se face pe langa scoala normala, 2 zile pe saptamana). Nu prea mi-a placut, insa, cand am ajuns in a noua, mi-am dat seama ca pianul e un instrument foarte tare. Si asta pentru ca toate instrumentele se leaga intre ele (adica e aceeasi baza la toate). Deci, m-am apucat de chitara si am imprumutat de la cineva o acustica care abia poti sa canti la ea. De aceea, vreau sa-mi iau alta. Si mai e si chestia ca daca am un bass pot sa intru intr-o formatie.

Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| anDa a răspuns:

Calculatorul are un mic incomvenient : Iti distruge vederea.
Chitara este un instrument muzical, are tendinte culturale.
Eu zic ca cea mai buna alegere este chitara!
Succes!

8 răspunsuri:
| MariaO a răspuns:

Buna!
Eu sincer as lua chitara big grin

| alexxv a răspuns:

Sfatul meu este sa-ti iei mai bine chitara. Daca te tii de asta poate o sa ajungi ceva in viata, insa cu calculatorul o sa devii obsedat de jocuri iti strici vederea etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chitara pentru ca de calculator de plictisesti repede (crede-ma) si poti sa iti iei altul alta data. dar chitara e super tare si poti sa iei si un 10 la muzica daca inveti cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic chitara pentru. ca e mult mai tare si te ajuta si cu fetele(vor fi topite dupa tine cand te vor vedea cantand ceva)

| Pitica_3139 a răspuns:

O chitara bass

| LovعlyFeelings a răspuns:

Cu muzica in zilele de azi, in Romania nu poti face nimic straight face.
Insa, cu Informatica poti face mai multe. Poti instala Windows, poti Reprograma alte prostii...
Acum, depinde si unde doresti sa ajungi, ce vrei sa faci... Daca acestea sunt simple ocupatii, iti recomand sa stii sa le "manuiesti" pe amn2, ca nu se stie niciodata happy.

| Forcas_9823 explică:

Formatia e Rock, si e deja constiuita (cu chitarist, tobosar, voce), dar au zis ca ma mai asteapta pana imi iau un Bass. Multumesc de raspunsuri!

| souls0eater a răspuns:

-bass-
E mult mai multa distractzie decat sa stai cu ochii intr-o lume virtuala si daca tot ai sansa sa intrii intr-o trupa, dc nu? Ce gen va fi?