Poti face asa:
pentru mama o poza cu tine inramata
pentru tata un pulover, cizme, ghete sau ceva ce-i trebuie
Eu i-am cumparat mamei mele o esarfa iar tatalui meu ultimul album al lui Stefan Banica jr - Super Love
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Nu ti-ai dat seama daca ar vrea ceva anume? le poti lua un tablou cu un peisaj de craciun, mamei tale o geanta, un parfum, un bibelou cu mosu
Avand in vedere ca la mine ambii fumeaza, le-am luat o scrumiera in forma de closet pe care scrie "nu mai arunca tigarile in wc!" dar tu ai putea sa-i cumperi tatalui tau o cravata si mamei bijuterii, un pulover, etc.
Hey, eu le-am luat niste ornamente de craciun si lui tata un fular
Acum depinde de gusturi
Pai...niste ornamente de craciun ar fi cel mai bine.si tatalui ai putea sa ii ei un parfum?
BloomyxD întreabă: