| AlexAndrei96 a întrebat:

Ce sa-mi iau de craciun? Am u. S5, laptop, smart Philips, si un ceas. De ce am spus asta? Pentru ca ma gandeam la accesori.
Mama si tata au spus ca.mi cumpara ei ce vreau, sa nu.mi stric banii, am si eu 300lei. Ma gandeam la un sistem profesionist de boxe sau ceva de genu'. Nu vreau haine sau dulciuri. Nu sun5 pasionat de gaming, ma joc ocazional. Am o pereche de casti, deci nici d'alea... astept opinii.

Răspuns Câştigător
| AlexL28 a răspuns:

Ok, am glumit oricum happy, un sistem de boxe ar fi bun, iti recomand ceva de la LG sau Sony, sau poate un smartwatchwinking

7 răspunsuri:
| frostxtq a răspuns:

De ce nu le faci o surpriză parintilor, sa le cumperi lor ceva? Interesant lucru, ei iti cumpăra tie si tu iti cumperi tot tie. Nu esti cam egoist?

| AlexAndrei96 explică (pentru frostxtq):

Eu le-am cumparat deja rolling on the floor) Tata are un suport de vin, si mama i-am luat un ceas.

| AlexL28 a răspuns:

Ce zici de un Note4?

| AlexAndrei96 explică (pentru AlexL28):

Serios? Ar trebui sa-si dea ori mama ori tata salariul pe o luna ca sa mi-l iau, + ca nu mi l-ar lua in veci, deja il am pe asta :\

Un* sunt* ...am scris de pe telefon.

:O La asta ma gandeam si eu.ce smart watch zici? Android 4.4.4

| AlexL28 a răspuns (pentru AlexAndrei96):

Momentan cel mai bun mi se pare LG G Watch R.

| AlexL28 a răspuns (pentru AlexAndrei96):

Ok, am glumit oricum happy, un sistem de boxe ar fi bun, iti recomand ceva de la LG sau Sony, sau poate un smartwatchwinking