| RealKing01 a întrebat:

Ce se intampla cu comenzile pe eMAG? Am comandat ceva si-mi spune ca livreaza pe 12 septembrie si eu pe 2 septembrie am dat comanda, de ce?

20 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Ce sa se intample, nu il au pe stoc, asa ca aștepți. Sau anulesi comanda daca nu iti convine.

| Catrice a răspuns:

Rușine lor ca nu lucrează în weekend...asa e în România nicăieri nu vezi asa, în occident azi comazi și dimineața e la ușa coletul.

| Anonimul151 a răspuns:

Ce să se întâmple? Comenzile comandate de pe eMAG pot veni între 5-14 zile lucrătoare. Deci nu se întâmplă nimic. Dacă nu îți convine termenul de livrare comandă de pe alt site.

Termenul acela care ți l arată ție ( 12 septembrie ) e unul estimativ.

Există posibilitatea ca produsul să nu fie în stoc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Catrice):

Ce raspuns de tot rahatul fara nicio legatura cu realitatea.

| RealKing01 explică (pentru Anonimul151):

Uita- te aici
https://i.ibb.co/SJCKqyn/stoc.png
deci e in stoc, dar nu stiu de ce nu livreaza saptamana asta.

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde ce comanzi, pe site iti spune daca produsul e pe stock si iti zice de cine e vandut. Daca produsul e vandut de eMAG si e pe stock, ti-l livreaza in 1-2 zile. Daca nu e pe stock, s emai adauga cateva zile. Daca e vandut de un parterner, din experienta mea dureaza de obicei cel putin o saptamana.

| Wr3nch a răspuns (pentru RealKing01):

Si uite soluția. Ai comandat de la un partener eMAG, nu de la eMAG in sine. Cum a zis si un coleg mai sus, trebuie sa ajunga in maxim 2 saptamani din momentul in care ai pis comanda. Asa c rabdare.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru RealKing01):

Pentru ca nu ai comandat de la eMAG ci de la un partener si se livreaza mai greu probabil.

| VoidEternal a răspuns (pentru suntserios):

Și eMag are produse care vin greu, eu am așteptat după un scanner o luna desi termenul era vreo 10 zile. Se bazează pe stocurile furnizorilor și rămân in backorder uneori. Până la urmă am anulat comanda iar pe site încă era disponibil produsul cu livrare in 10-12 zile. Și ei o dau in bara cu doar vendorii.

| Catrice a răspuns (pentru suntserios):

Bruh nu e vina mea ca nu deosebești o gluma de adevăr.

| Holiday a răspuns (pentru Catrice):

Lucreaza si in weekend. De unde ai scos tampenia asta?

| Anonimul151 a răspuns (pentru RealKing01):

Poate să fie pe stoc. Poate nu au verificat bine, poate nu îl au în depozit etc. Sunt foarte multe cauze.

Livrarea produselor nu e treaba eMAG ci a firmei de curierat. Firma de curierat le dă un timp estimativ de livrare, și eMAG îl transmite clientului.

| Anonimul151 a răspuns:

Pe lângă asta, nu ai comandat un produs vândut și livrat de către eMAG. Ci de către un partener de al lor.

Cum spunem. Livrarea produselor poate dura 1-2 săptămâni ( în cazul comenzilor de pe eMAG vândute de către un partener ), dar poate fi la fel și la un produs vândut de eMAG. E perfect normal. Nu e nimic anormal în toată chestia asta.

| Lioana a răspuns:

Tu ai vazut ca produsul respectiv nu e vandut si livrat de eMAG? E alta firma care a platit sa vanda prin eMAG. eMAG-ul are acum multe firme colaboratoare.

| Catrice a răspuns (pentru Holiday):

Din experienta.

Inseamna ca nu prea ai experienta. Emag livreaza si duminica. Cel putin la easybox.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu au produsul pe stoc si probabil dureaza atata pana vine comanda de al furnizor.
Este un lucru obisnuit de altfel sa vina produsul comandat in 2-4 saptamani in ziua de azi, cu atatea greve la tarnsportul aerian si international.

Am comandat prea multe sa știu ca mi-au preluat comenzile abia luni.

Inseamna ca te-au vazut mai fraier si nu ti-au livrat duminica. Alta explicatie se pare ca nu exista la cat de mult te contrazici aiurea.

Bine boss, bine ca le știi matale pe toate.