| Alinaaa333 a întrebat:

Ce se intampla daca am comandat ceva prin curier si in momentul in care vine, eu nu sunt acasa? Il va relivra, nu?

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Legatura dintre voi, tu si curierul este prin telefon. De obicei el suna si spun cam cand vine.
Daca nu esti acasa o sa te cheme la sediul firmei de curierat, tot prin telefon. Daca nu te duci intr-un anume numar de zile stabilit de ei, expedieaza coletul inapoi.

| dannyel86 a răspuns:

Il poate ridica o alta persoana pentru tine, daca are actul tau de identitate si banii pe produs, in caz de ramburs. Pentru acest lucru, ori anunti persoana desemnata cand te suna curierul si spune ca ajunge la tine, ori dai curierului numarul de telefon al persoanei care iti ridica coletul. Nu uita de actul de identitate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te gaseste acasa se impune o alta expediere. De exemplu pe mine m-a sunat in ziua x nu i-am raspuns blablabla mi-a dat mesaj ca am colet si a doua zi aceiasi poveste. Trebuie sa-i suni sa le zici cam in ce interval esti acasa.

| Ambrosie226 a răspuns:

Il va duce la sediul de curierat. Tot timpul ei te suna si ii poti spune unde sa va intalniti sau te intreaba cand esti acasa. Daca nu, te duci la sediul lor.