De ce trebuie sa le cumparati cadouri de craciun? la ei trebuie sa vina MOSU? culmea eu cind eram la scoala in ultima zi din trimestru respectiv 21 dec ne dadeau cadouri de la mos [gerila] asa era pe vremea aceea dar nu le dadeam noi profesorilor,, acum s a schimbat,, si va ma spun ceva dragii mei vsv de meditatii,, cine facea meditatii se considera cel mai slab copil la invatatura [era1la mie] acum e la moda sa faci meditatie.
Se poate darui fiecaruia cate o statueta care sa interpreteze motivele de Craciun. Un exemplu ar fi momentul nasterii, venirea magilor la prunc.
Fiecare ar aprecia acest gest, deoarece isi vor aminti cu drag de acel ciclu care le-a daruit ceva care sa simbolizeze Craciunul.
Sa nu uiti sa le faceti o scrisorica mica. Asa pentru barbati o sticla autentica de vin de cea mai buna calitate si poate chiar sa le iei si o chestie ceva. un fel de suport de pahare etc.etc... LA profesoare sa fie ceva frumos. Fiecarei sa ii iei ceva simbolic. O cutie de bomboane si inca ceva Si faza cu telefoanele este adevarata...
Eu in viata mea nu am alocat atata buget pentru cadouri pentru profesori, oricum stiu ca majoritatea profesorilor au telefoane smecherite (la mine toti profesorii il au de 10 ori mai bun ca al meu) si laptopuri. asa ca le poti lua accesorii pentru astea, CD-uri cu muzica care ii place, o carte frumoasa sau un buchet de flori.
Asta vine cam 45 de lei de profesor...
Ceva simbolic, daca ii femeie, ceva ciocolata, ceva scump, iar daca ii barbat, o sticla de vin. Ambalate frumos, cred ca este de ajuns.
anonim_4396 întreabă:
NicolethaNico întreabă:
Alessio111 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: