Strangei si cand ai mai multi cumpara ceva de care chiar ai nevoie, nu arunca aiurea banii
Nu-mi prea place sa platesc livrarile.
Adica nu vreau sa fie asa...sa ai livrare gratuita abia dupa ce comanzi peste 100/150 ron (etc.) Deci vreau fara limita. :3
Dar ce vrei sa cumperi?
Pai nici eu nu stiu ce vreau sa cumpar.
Ma gandeam ca daca vreau sa-mi mai comand ceva de pe net' sa nu mai platesc livrarea. Ca dau banii pe degeaba(In fine pe sofer il ajuta dar pe mine nu).
Asta este unul din acele momente cand sunt plictisita de moarte...am bani si nu stiu pe ce sa-i cheltui. :3
Merci de sfat.
Strangei si cand ai mai multi cumpara ceva de care chiar ai nevoie, nu arunca aiurea banii
"Pai nici eu nu stiu ce vreau sa cumpar.
Ma gandeam ca daca vreau sa-mi mai comand ceva de pe net' sa nu mai platesc livrarea. Ca dau banii pe degeaba(In fine pe sofer il ajuta dar pe mine nu).
Asta este unul din acele momente cand sunt plictisita de moarte...am bani si nu stiu pe ce sa-i cheltui. :3"
Nu serios? Adica ai bani dar te inteapa in ochi aia 15 lei pe care-i dai curierului? Lasa vrajeala, si oricum doar nu te-ai gandit ca la un produs de 12 lei sa-ti faca livrarea gratis? Ar iesii compania in minus.
Stiu ca pe Libris.ro la orice comanda e gratuit transportul prin curier Cargus. poate sa fie comanda de 5 lei, tot gratuit e. Oriunde in tara
Majoritatea, daca ai o comanda mai mare.Nu poate nimeni sa iti ofere gratis transportul pentru un obiect de 10lei(de ex).
Ce trista-i viata uneori.