Prefer stilul casual sport. Insa atunci cand este un eveniment important imi place enorm sa ma etalez intr-o tinuta eleganta.
Casual sport prefer eu, eu de obicei ma imbrac in blugi simplu cu o camasa (sau tricou si peste camasa deschisa) si adidasi
Mie nu imi plac rochiile alea infoiate, cu o mie e parti(nu as purta o asemenea rochie, eu nu sunt o printesa, sunt mai baietoasa, mai de gasca), asa, deci eu prefer:blugi cu o camasa decoltata cu pense, fara model e perfecata pentru. la scoala. un fusta-mini de blugi sau colorata, e perfecta vara(dulapul meu e plin mai mult cu haine de vara, tricouri colorate etc...). niste pantofi finuti, fara prea mult model, e cool.niste cizme lungi, la fel para sclipici si chestii de aseta, simplu si cool.eu acum mi-am luat niste cizme cu alpa joasa, cu creturi si nimic altceva.nu imi place sa stau in trening, in pantaloni largi, imi plac pantalonii mulati, eu de ex la scoala poart:pantaloni negri mulati, facuti din blugi, o camasa cu pense si decoltata, alba, fara model, sacolul scolii si cravata(si fetele sunt obligate sa poarte cravata, nu ti-o pui in gat ca baietii dar o pui de forma), si cizme in care bag pantalonul.scurt,la obiect, si sick! prefer stilul modern, dar simplu, culori de orice fel, dar ca pantof, prefer culori inchise, nu mi-as lua niciodata cizme rosii sau galbene cum au alte fete.stil modern, dar simplu si la obiect, asa cum am mai zis, sau pe scurt:"stilul fetei de gasca"
Casual amestecat cu rock-elegant-sport, e un stil mai zapacit dar si elgant spor, e unul amestecat. Fac tot felul de combinatii