Samsung galaxy s3 mini, pret 1000 RON, nou nout din magazin in cutie sigilat, cu garantie 2 ani, incarcator, cablu de date, casti, toate accesorile. In magazin cel mai ieftin il gasesti la 1200 ron.
Lasa-mi un mesaj aici daca te intereseaza!
Salut!
Eu am un LG GS290 si sunt foarte multumita de el. Il am de 2 ani, nu e scump si nu prezinta niciun fel de defectiune. L-al scapat de mii de ori pe jos si nu a patit nimic. E cel mai bun telefon pe care l-am avut vreodata. L-al luat de la Germanos ( Cosmote).
Huawey vision. E aproximativ 800 de lei. Are sistem Android, Wi-Fi. Eu pe asta il am si e foarte bun.
Depinde banii pe care îi ai și vrei să îi investești într-un telefon nou, încearcă ceva de la Samsung sau LG sunt firme bune și chiar țin produsele lor. Succes! Pup!:*
Sonny ericsson j10i2 are un meniu super ...eu l-am luat la Orange cu 40 pct thank you, fara nici un ban fara abonament de 5 euro
Daca vrei ceva performant ia-ti un Iphone 5 sau Samsung Galaxy S3. Daca doresti un telefon mai finut alege Samsung Galaxy Mini 2 sau telefoane cu tastatura qwerty sau ceva mai misto : telefon HTC Sensation la 1000 lei. Sper ca ti-am fost de folos! Funda?
Daca nu vrei un telefon de fite, ia-ti un Samsung champ sau Samsung s5620 monte
nicu_3864 întreabă: