Nokia 5800, clar! Nu se zgarie, e foarte rezistent, se aude cat de cat ok.pacat ca are decat 3. 2 mp. dar face cat de cat bine pozele. Si toti stim ca telefoanele Nokia sunt cele mai bune
Samsung este definit ca cele mai bune design-uri, iar Nokia marca de telefoane care rezista cel mai mult, eu am Samsung Omnia i900 de 3 luni, dar sunt super multumita de el, acum ce iti place tie cel mai mult, fundita daca vrei, sper ca te-am ajutat, pup :*
Am fost primul care a cumparat Nokia 5800 dintre prietenii mei. L-am folosit 1 an jumate si tot mai mergea, dar acum acum am un Htc hero si pot spune ca e peste Nokia 5800 cu mult, cu foarte mult. Am renuntat la Nokia si symbian definitiv. Concluzia mea: isi face banii Nokia 5800, doar ca are ecran rezistiv. Dar e depasit tehnic, imi pare rau sa spun asta, dar asta e adevarul. De Samsung nu stiu ce sa spun: l-am vazut, dar nu l-am avut. Stai si nu te grabi, gandeste-te bine ce telefon vrei si ce sistem de operare vrei pe viitorul tau telefon.
Omnia as alege in primul rand ca 5800 este cam grosuts cauta review la ele si vezi mai multe diferente
CranK71 întreabă: