| ruxandra_1434 a întrebat:

Ce telefon mi-ati recomanda daca as vrea :unul care sa nu se strice repede, sa fie ceva gen blackberry, sa aiba cel putin 3 megapixeli si sa nu fie extra scump?
funda!

Răspuns Câştigător
| crisbebe a răspuns:

Eu am Nokia c3 este la fel de bun ca BlackBerry doar ca nu are camera de 3 ci de 2 dar face niste poze ca de 3 si nu e scum deloc el cand a aparut eu mi l-am luat prin ianuarie 2011 era 1000 de lei dar acum a ajun nu stiu exact cam pe la 400 de lei sau 200 de lei.
mai iti recomand Nokia e71 care nu stiu exact cat costa dar il intrece pe BlackBerry si are camera de 3, 2 parca.
nu iti recomand sa iti iei telefoane cu tastatura qwerty de la Samsung sa nu sunt bune iti recomand decat de la Nokia si astea gen BlackBerry.
eu zic sa nu iti iei BlackBerry pentru ca banuiesc ca esti fata si ai vazut macar cum arata BlackBerry cat de gros e si cat de baietos e? astea cate ti le-am zis eu nu sunt baietesti in primul rand ca e71 e pe rosu alb negru si gri parca nu stiu daca mai sunt si alte culori si Nokia c3 e pe albastru(asa am eu) pe crem pe negru si pe roz nu stiu daca mai sunt si alte nuante.
si sa iti mai zic ceva:eu am Nokia c3 pe albastru si l-am scapat de la etajul 3 si sti ce material e pe jos pe scara ceva gen gresie si nu are nici macar o zgarietura si l-am scapat cu ecranul in jos si decate ori nu l-am scapat si la scoala si pe parchet si covor si nu are nimic functioneaza super de bine si nici nu e zgariat.
acum tu iti iei ce vrei dar eu iti recomand astea 2 telefoane si sa stii ca se misca genial si sunte foarte destepte si rezistente

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa BlackBerry ca e naspa, poti alege un Sony Ericsson xperia 8 ca e bunicel.

| Mytzyy a răspuns:

Pai ar fi un telefon mai ieftin cu tastatura qwerty(gen BlackBerry) dar are camera de 2 megapixeli e Nokia c3 si costa in jur de 300-400 lei eu am un Nokia e71 are camera tot de 2 megapixeli dar face poze destul de bine al meu a fost 700 lei:d

| liladyna a răspuns:

Ia-ti un Samsung chat 335, e aproape o copie dupa bb. il am si eu si este super. are si wifi.treaba e c aare 2 mp, dar hai sa fim seriosi, tu iti iei tel sa faci poze? oricum, pozele sunt destul de clare, dar te vei plictisi de camera destul de repede asa cum probabil s-a intamplat cu ex telefoanele tale.pret aprox 350 ron

| AnDuTz_4769 a răspuns:

Samsung S5230 e in jur de vreo 5 mil jumate

| z0z0x a răspuns:

Eu ti-as recomanda Nokia C3 desi nu are camera de 3 megapixeli, doar de 2. Eu il am de aproape doi ani si nu s-a stricat, si l-am scapat de o groaza de ori.

| microMINIm3 a răspuns:

Samsung wave 525 (cu toch screen) sau wave 533 (cu toch screen si tastarura qwerty)

| Creionash a răspuns:

Nokia C3...doar ca are 2 mexapixeli...big grin

| Creionash a răspuns:

Este in jur de 500 lei.

| vali54 a răspuns:

Eu asi zice asta http://www.google.ro/......tp?/imgres da depinde de unde il cumperi eu nu l-am luat scump si ma tine mult bateria si nu s-a stricat nici o data

| TheBadOne a răspuns:

Eu ti-as recomanda un Nokia E61, tata are unul asa. Are tastatura querty, 3 megapixeli si ceva, parca, si are o gramada de aplicati - de la dictionar pana la program de imprimanta si tastatura care se pot atasa. Iar tata il tine prin buzunar cu toate sculele lui de pe acolo (el e mecanic), si inca nu e zgariat tare, desi il are de 2 ani. Cand la cumparat el, costa vreo 150 lei sau mai mult(la abonament), dar acum cred ca il poti cumpara mai ieftin.
Sau Nokia C3, e exact ca cel de mai sus doar ca are camera de 2 megapixeli si nu are atatea aplicati, dar e si mai ieftin. Si-a luat o colega de-a mea cu doar 130 lei parca, dar tot pe abonament, si de la Cosmote.
Nu stiu altceva cu tastatura querty pe care sa-l fi incercat si eu in mana, asa ca sper ca te-am ajutat si cu atat! Succes in ati alege telefon >big grin

| crisbebe a răspuns:

Toate telefoanele cu genul asta de tastaura au wi-fi si Nokia e71 are de 3.1 camera nu de 2 si Nokia e cea mai buna firma de telefoane pe urma vine Samsung si restul.interesati-va