Exista telefoane mobile si exista Nokia. Eu iti recomand cu incredere nokia.are telefoane pentru toate buzunarele si intotdeauna foarte bune! Eu am Nokia 6120 Classic si ma declar extrem de multumita!
In primul rand e bine sa precizezi ce buget aloci pentru achizitionarea unui telefon mobil. E bine sa spui daca ai preferinte la producator etc.
Incredibil de imagine are Nokia pe aici
dar fata a intrebat CE telefon sa-si cumpere, nu ce marca...
asa ca uite o lista aproximativa:
- Blackberry 8110 | 8120 | 8220
- pentru multimedia BB Storm | Nokia 5800 | iPhone?!?!
Trebuie sa stii ca Sony-Ericsson incepe sa aiba probleme cu incarcatorul dupa 3-4 luni
Fereste-te de aparatele care au windows ca sistem operare - Symbianul este mult mai stabil
La Nokia este posibil sa trebuiasca resoftat, unele versiuni sint prastie la soft...
Samsung are partea de voce excelenta dar sta cam prost cu semnalul.
LG este cea mai proasta optiune. Pardon, am uitat de Alcatel si Sagem...
Si eu tot pentru Nokia sunt. Astea mai noi sunt destul de practice. Dar daca ai bani, ia-ti un blackberry sau un Samsung Omnia. Clasa!
Un samsung sau Nokia, amundoua sunt firme super bune ca calitate si finete! iti recomand un telefon finut sa alegi!
Exista "Nokia", si "alte telefoane".
Depinde foarte mult ce vrei de la acest telefon, si cat vrei sa investesti.
O nuanta: am observat ca la Sony Ericsson, daca am mai multe incalls, fiecare nou intrat il eclipseaza pe precedentul, si idem la formare! Pe cand la Nokia, raman toate, succesiv, si cu time-ul aferent! Acum, si in functie de ce asteptari si nevoi ai de la un terminal, decizi.
Ce telefon iti place tie si care crezi ca iti e mai util. Io tiasi recomanda nokia... ce model iti place tie
Cu siguranta NOKIA, consider ca e cea mai tare firma de telefonie mobila...Eu iti recomand NOKIA n70 il am de ceva timp si e super taree.nu am probleme cu el.bateria tine 1 saptamana chiar daca ascult muzica sau fac poze foarte multe.Eu ma inteleg foarte bine cu el .are un design dragut si rezistent! PS:nu este un telefon scump, are un pret accesibil
Eu am LG Shine...si nu imi face figuri. e bun. dar eu zic ca cele mai bune sunt NOKIA
Cele nokia ar fi mai bune...eu am un samsung, dar mi-a placut mai mult nokia succes in alegereea telefonului
Http://www.blog.chestiiutile.com/tehnologie/ce-telefon-sa-mi-cumpar.html uita-te peste recomandarile de aici.mi se par cele mai complete