Mosul a fost atat de darnic in acest an, ne-a adus multa liniste sufleteasca, bucurii si sanatate. Acestea sunt darurile cele mai de pret, celelalte sunt doar pentru a completa viata.
Cu bine,
Ciocolata, boxeri, bani si inca mai am de verificat o pereche de adidasi de acasa2.
Dulciuri.Mereu Mos Nicolae inseamna dulciuri pentru mine.La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicoleta, Nicolae, Nicusor, Nicu etc.
Dulciuri
Mai tare a fost cand fratele meu mai mic s-a dus sa vada daca a venit si la un simplu "bau" din partea mamei s-a intors fugind in camera )
Sa nu mai zic de faptul ca l-a auzit el pe mos nicolae cand a venit dar de frica ca o sa se sperie si nu ii mai aduce nimic, n-a iesit sa-l intampine
Mosu a venit si la mama si la tata si la o matusa si la o prietena de-a mea cu cadouri pentru mine
O bratara din aur alb, un parfum, o trusa de machiaj, un ursulet mare de plus, o bluzita Si bani
De la parinti nu mi-am luat cadoul, o sa primesc unul substantial cand ma duc acasa, de Craciun ( bani pentru a merge in excursie de Revelion in Egipt ), de la iubit am primit un urs enorm, din plus si un cos plin cu trandafiri, de la parintii lui un set de bijuterii din aur alb pe care mi-l doream de ceva timp, dar care era prea scump pentru bugetul meu de studenta cu jumatate de norma , de la fratele meu o maimutica dansanta (zicea ca seamana cu mine) si in ceea ce priveste prietenii...am iesit aseara cu totii, colegi de la facultate, amici, cunostinte si ne-am distrat, am baut bere, am mancat pe cinste, ma rog, a fost dragut. Dar, cum zicea si @antonia09, toate acestea ne completeaza viata, lucrurile care ne-o fac cu adevarat frumoasa sunt linistea sufleteasca, bucuria de a-i avea pe cei dragi alaturi si mai ales sanatatea, toate alcatuiesc bogatia mosului, care a fost foarte darnic din punctul acesta de vedere in anul care tocmai se termina.
Astept acum cu nerabdare pe mos Craciun, care pun pariu ca va fi si mai darnic cu mine .
Sarbatori fericite tuturor si sa va bucurati de cadouri!:*
Nu ai fost prea cuminte mie un sac plin cu dulciuri si catelusului meu o conserva
Daca tot vorbiti de mosul cititi asta http://myblog13.wordpress.com/2009/12/05/ce-vreti-de-la-mosu/ :)
pai...boxeri,sosete,dulciuri si cam atat ca oricum imi da in fiecare zi care 15 lei