Pe criza asta dupa ce cumperi cele necesare cu greu iti mai permiti sa-ti iei vreun obiect vestimentar, totusi o bluzita [la reduceri], un rimel un ruj si gata... poate la salariul urmator.
Paine... orez... mai cumpar si cate o bere...cate o legatura de ciorapi...chestii din astea.
Ce-mi trebuie sau ce mi se pare mie mai frumos, aveam o perioada in care imi cumparam posete, acum am o colectie bogata dar nu prea le folosesc. in general cumpar bluzite si rochite, imi place sa-mi arat picioarele.
Ador blugii pe picior! In ultima vreme mi-am luat unii roz cu negru si altii albastru inchis... :X
Eu imi cumpar pantofi! Multi pantofi! si niste haine potrivite pentru respectivul sezon(Iarna Vara...)
Pai daca as avea bani mi as cumpara .multe cosmetice. haine atit cit purta .nu fff multe si etc... tu?
Daca vrei sa mergi la shopping, mergi la mall! Dar un mall online cu 5 etaje! Vino sa vezi!
http://www.shops-and-the-city.ro/etaj/2/
Tot timpu cand merg la shop daca vad ceva si i-mi place i-mi cumpar, sincer in ultimul timp am cam renuntat avand probleme in dragoste nu mai am chef de asta.
Eu merg in fiecare week-end la baneasa shopping city si mereu plec cu cate ceva de acolo, o bluzita, niste pantaloni
Cateva haine dragute si de n-am bani doar ma uit, desi prefer hainele sport, comode!
Bellinda99 întreabă:
Daria întreabă: