| medex3 a întrebat:

Ce va cumparati de Pasti? Eu imi iau doar incaltamintestraight face

Răspuns Câştigător
| Astaeparereamea a răspuns:

Nu-mi cumpara nimic ca nu am bani, daca as avea bani nu-mi trebuie sa cupar pace si etc, pentru ca le am, sunt o persoana care respecta si sunt respectata, de aici vine pacea si celelalte, nu trebuie sa le cumparam precum altii

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Imi cumpar liniste, armonie si pace. Si e chiar ieftin.

| Malvina24 a răspuns:

Nu stiu inca! cred ca o camasacu cu o curea in talie, blugi, pantofi si un accesoriu!

| Cleona a răspuns:

Acum mi-am luat o bluzita gri, imi voi lua niste pantaloni negri, si incaltaminte mi-as lua niste opincute gri sau negre

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi ma duc la cumparaturi de haine vineri, nu stiu pantaloni, hanorac, tricouri etc si probabil converse:X

| Elena1234456 a răspuns:

Pai as vrea sa imi iau o pereche de balerini draguti happy si poate niste pantaloniwinking.

| dadaina a răspuns:

Nu trebuie sa imi cumpar neaparat ceva ca e Pastele. Imi cumpar ce vreau si cand vreau in functie de buget, indiferent de moment... sau asa e moda acum ne imbracam de Paste si de Craciun? happy

| zanesiprintese a răspuns:

Eu mi-am luat niste pantaloni. sunt mai 'speciali' nu-i poti purta la orice. Adica ii poti purta la orice, in afara de adidasi si tricoulaughinglaughinglaughing

| Good Cat a răspuns:

O buca` de pamant pe Luna si pe Saturn. Si o parcela din cosmos. Aia care are mai multe stele.

| deffect a răspuns:

Imi cumpar trabantul pe care l`am visat toata viata love struck

| Atotstiutorul a răspuns:

O tara. dar nu m-am hotarat inca pe care sa o cumpar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu mi-am cumparat totul...luna,stele, cerul, pamantul...etc

| laura64 a răspuns:

O sa ma hotarasc la magazin. Si dupa pusculita.

| emillie a răspuns:

De Pasti ma imbrac doar PUTIN mai elegant...nu foarte diferit de modul meu de imbracaminte. Oricum, de curand mi-am luat niste balerini adorabili...

| julieta_love a răspuns:

Pai nu e cazul sa-ti kumperi ceva, principalul e sa iti faci niste schimbari ca de exemplu sa iti faci prieteni, sau sa ai un prieten ...si altele... winking

| Maria806 a răspuns:

Pentru incaltaminte sport si adidasi am gasit pe https://iness.ro/pantofi-sport modele cool,
iar pentru pantofi eleganti din piele
https://www.sabrine.ro/pantofi-dama-piele-naturala
Pentru modele simple ma duc in piata sau pe depurtat