Eu cred ca cei mai draguti sunt catelusul tie dyed, leul signature, pisicuta siameza, pisica persana signature, pink pony, calul clydesdale, broasca testoasa daisy tortoise, catelusul jelly bean, pegasul auriu, caprioara signature, zebra, catelul golden american, catelul labradoodle signature, pomeranian signature, mazin' hamster hope, cimpanzeu signature, rainbow armadillo, dragonul de gheata, catelul golden retriever, catelusul chihuahua, panda alb cu mov, raton, veverita, panda rosu.
sper ca te-am ajutat
Cred ca as alege un koala si un panda am deja koala si e tare dragut.pentru a va cumpara webkinz intrati pe www.crazytoys.ro.
Webkinz Romania a organizat un CONCURS!
ca PREMIU avem:
un SWEET TOOTH TIGER Webkinz!
aici te inscri in concurs:
http://webkinz.forumcreativ.ro/......t92-30.htm
Imi da-ti va rog un COD SECRET nefolosit.Va rog! E prea scump si nu imi permit dar e foarte frumos jocul. Orice animalut! VA ROG FOARTE FRUMOS! Am un un webkinz de proba, dar nu am un cod secret si nu iti da tot ce are webkins.(ex:unele paturi, aragaze, etc. sunt cu lacat deoarece nu am un cod secret)VA ROG FRUMOS!
Nu as juca porcaria aia de joc webkinz, dar eu sunt baiat, presupun ca esti fata...
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
Oooo pai sunt multe animale o pisica, catel ooo un unicorn sau o vulpe polata