| Vreau sa mi se stearga contu a întrebat:

Ce ziceti de nokia 5800 xpress music?thinking am mai pus o intr de genu dar n`am av decat 2 rasp.cat costa? si e bun de ceva?big grin se gaseste si la orange?thinking

3 răspunsuri:
| Licurici_2296 a răspuns:

Si eu am nokia 5800 xpress music. chiar si din nume rezulta unu din putinele lucruri la care se pricepe.camera e de tot rahatu'. daca muzica se aude super.in timp, si touch screenul se freaca.
in afara de faptul ca e ''cool'' si ca muzica rage cu adevarat si ca are nu stiu ce fel de software, nu mai vad nimic bun la el.

| tomitza a răspuns:

Da. Eu il am dar nu prea e nimic de capul lui... Il gasesti la Orange, eu de acolo l-am luat. Fara update-uri nu are niciun farmec telefonul, dar chiar si asa se blocheaza foarte des. Nu ti-l recomand! Mai bine iti iei un iPhone 3G la 800 lei cu abonament de vreo 40 lei happy.

| macgyver a răspuns:

Este un telefon foarte bun daca esti fan Nokia. Chiar eu i l-am cumparat sotiei mele si este foarte multumita de el. Zilele trecute l-am vazut la cosmote si era 1050 lei, cam mult spun eu, avand in vedere ca eu l-am luat exact cand a aparut la noi pe piata si a costat 1000 de lei. Eu am SE pentru ca Nokia e prea complex pentru mine. Nu ma pot acomoda cu el. Daca iti place Nokia merita alegerea. Eu l-am achizitionat si cu 8 gb card. Asa era promotia. happy