| Bondarel99 a întrebat:

Cei care ati cumparat incaltaminte de la H&M, marimile corespund? Sau se intampla sa va vina mai mari sau mai mici? Eu incaltaminte nu am mai luat de la ei si as vrea sa fac comanda de cateva perechi de sandale. Stiu ca exista acel tabel de masuratori dar voiam sa stiu de la cei care au mai cumparat. Mersi happy

4 răspunsuri:
| nuivoiesăspun a răspuns:

Bună! Eu am mai cumpărat încălțăminte de la ei. Da, mărimile corespund. Ei folosesc niște calapoade înguste, deci dacă ai piciorul puțin mai lat e posibil să te strângă ușor pe laturi, dar își mai dau drumul, mai ales la sandale. Lungimea corespunde, lățimea e puțin mai îngustă.

| Bondarel99 explică (pentru nuivoiesăspun):

Ahh si chiar ma gandeam sa iau un nr mai mic pentru ca eu sunt intre 2 numere si marimea pe care o iau de obicei s-a cam epuizat...

| KoJo07 a răspuns:

Din ce am observat eu, care am mai cumparat de la ei produse atat online cat si din magazinele fizice, marimile corespund in mare masura, uneori mi s-au parut ca sunt cam mari. Gen o marime de adidasi de la Hervis de 43, 5 e cam 43 la H&M. Dar nu e o regula universala, nu se aplica la toate produsele.

| Aquagirl01 a răspuns:

Marimile corespund