| sanea06 a întrebat:

Cine credeti ca are cei mai multi clienti? Orange, Cosmote, Vodafone?

Răspuns Câştigător
| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Orange e pe primul loc, deoarece la concursul X Factor el ofera premiul de 260.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata in Romania. Desigur sunt si alte motive. Pe locul doi e Cosmote, el parca a oferit 100 si ceva de mii de euro la concursul Romanii Au Talent, iar pe ultimul loc Vodafone, care-s varza cu relamele lor enervante tongue.
Sper ca te-am ajutat big grin.

23 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Orange, normal... Pe vreme când se numea Dialog, prin 1994, Vodafone şi Cosmote nici nu erau în faza de proiect...

Citez: "Orange România este cel mai mare operator GSM din România. Pâna în aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog. În februarie 2006, Orange România avea peste 7.000.000 de clienti, ceea ce îi conferea o cota de piata de 56, 95%. Succesul Orange in România se datoreaza nu doar atractivitatii pe care o reprezinta telefonul mobil, ci si calitatii retelei, a serviciilor oferite si brandului. Având o acoperire a populatiei de 96, 6%, Orange România ofera fiecarei persoane din România posibilitatea de a alege între planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, si cartele PrePay. Orange se afla în competitie directa cu Vodafone pentru cei 13, 7 milioane de utilizatori de telefonie mobila din România. Orange a depasit Vodafone (pe atunci Connex) în privinta numarului de clienti în septembrie 2004. Orange a introdus la începutul lui 2005 tehnologia EDGE în patru orase românesti (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov), o tehnologie de tranzitie spre 3G. Acoperirea EDGE a fost extinsa la nivel national in noiembrie 2006. Serviciile de generatia a treia au fost lansate la 7 iunie 2006, pana la sfarsitul anului fiind acoperite 20 de orase. In luna decembrie 2006, numarul de clienti a atins pragul de 8.000.000. Orange România este filiala româneasca a operatorului global de telefonie mobila Orange SA, divizia de telecomunicatii mobile a France Telecom."

| elena a răspuns:

Orange

| elena a răspuns:

La 31 martie 2011, Orange Romania avea 10, 3 milioane de clienti, in scadere cu 5% fata de perioada similara a anului precedent. Baza de clienti PrePay a continuat sa se diminueze, in timp ce numarul de abonati a crescut fata de primul trimestru al anului 2010. Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 82, 7 euro.

Vodafone Romania a inregistrat, in al doilea trimestru din 2011, o scadere cu 2, 9% a clientilor, comparativ cu trimestrul precedent, numarul acestora ajungand la 8, 93 milioane.

Numarul clientilor Cosmote (inclusiv Zapp) in Romania continua sa scada: 6, 6 milioane utilizatori in primul trimestru din 2011.

Si pentru o comparatie mai buna...
Romtelecom este o companie de telecomunicații din România, care a deținut monopolul în telefonia fixă până la 1 ianuarie 2003. În prezent (iunie 2010) compania are 2, 6 milioane clienți de telefonie fixă. Compania, deținută inițial de statul român, aparține Organizației Elene de Telecomunicații OTE, care are 54, 01% din acțiuni. Restul de 45, 99% din acțiuni au rămas în posesia statului român. Romtelecom deține, de asemenea, 30% din acțiunile operatorului român de telefonie mobilă Cosmote România.
Principalele domenii de activitate ale companiei sunt: telefonia fixă, internet și televiziune digitală prin satelit. Concurenții principali sunt: UPC, RCS & RDS, Vodafone și Orange.

| OanaVlad a răspuns:

Orange e the Best tongue!

| Dash a răspuns:

Orange.

| maria933 a răspuns:

Cosmote big grin

| greatLOL a răspuns:

Cosmote,datorita ofertelor pe care le-au avut din 2009 pana acum.

| AnonymousSs a răspuns:

Orange

| PredatoR a răspuns:

Momenta cred ca Orange, dupa care Cosmote. Posibil sa fi fost Cosmote pe 1 datorita ofertelor pe care le-a avut.

| greatLOL a răspuns (pentru PredatoR):

Baaa...Nu mai plagia ca asta e raspunsu meu, bagate-as undeva...

| Bianca3108 a răspuns:

Orange thumbs up

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Deşi cosmote are oferte ieftine, Orange are cei mai mulţi clienţi.

| Dennys1521 a răspuns:

Vodafone.
are 8 milioane utilizatori

| emabrumareanu29 a răspuns:

Orange

| BogdanAiud a răspuns:

Mda...clar ca Orange

| MadaZuza a răspuns:

Cosmote,clar!

| xxxgirl a răspuns:

Orange si Cosmote!big grin

| andiflorescu a răspuns:

Cosmote sau Orange thumbs up... Vodafone sucks big grin

| demisca a răspuns:

Practic Orange pentru ca exista si in alte tari.

| Calli a răspuns:

Eu cred ca Cosmote!

| mirela2843 a răspuns:

Eu cred ca Orange

| abcdef2901 a răspuns:

Orange

| KlaraDenisa a răspuns:

Orange happy

Întrebări similare