| FallingRain a întrebat:

Cine imi da printr-un mesaj un cod nefolosit de Webkinz dau mai multe chestii la alegere, dintre: un cont pe Farmerama la nivelul 16, un cont pe IMVU cu o fata cu o gramada de haine si un catel, un cont pe CaineVirtual cu 12 caini si 17000 de oase de aur, un cont pe Stardoll cu o papusa star, sau un link de download pentru Sims 2 sau 3 bonus la orice alegere primiti un cont de incepator la alegere pe My free farm sau un cont pe Farmerama cu un nivel mai mic. Multumesc mult. Daca vreti altceva, lasati-mi ID-ul de messenger si mai negociem.

4 răspunsuri:
| AlynnaOanna a răspuns:

Add ilegal.kiss

| FallingRain explică:

@AlynnaOanna, ce-ai fata, ai visat urat azi noapte? Te doare capul? Du-te draga si te culca daca te plictisesti. Vezi si tu ce mai e pe Taraf la manelele tale, dar nu mai da raspunsuri aiurea. Ca nu inteleg ce vrei sa spui prin "Add ilegal". Sa stii ca pe Webkinz este interzisa vanzarea de conturi, dar nu si schimbul. Si in plus nu este un cont, ci un cod, asa ca decat sa te trezesti vorbind mai bine du-te uita-te la televizor, culca-te mai bine ca sa nu mai delirezi, dar stai la locul tau si nu te mai baga in problemele altora atata timp cat nu poti sa ajuti decat cu raspunsuri proaste si nefolositoare, absolut raportabile. Ai grija deci.

| Șttefania a răspuns:

Moongirl AlynnaOanna ti-a dat id-ul

| FallingRain explică:

@CockerSpaniel, ai dreptate. Mi-am dat seama mai tarziu ce a vrut sa spuna. Scuze AlynnaOanna ca m-am luat de tine, nu mi-am dat seama de la inceput. Imi pare foarte rau ca am spus asta. Cateodata ma trezesc vorbind. Repet, imi pare foarte foarte rau. Sper ca poti sa ma ierti.