Hey site este super, ti-ai comandat si ai fost multumit? Ii poti returna in caz de ceva? Sunt originali?
HEY,sunt extrem de multumit de produs, sunt 100% originali iar da ii poti returna in caz de ceva.Iti recomand cu cea mai mare placere, totul a decurs foarte bine....doar ca dureaza aproximativ 2 saptamani de cand faci comanda pana ce o sa ii ai. Daca mai vrei si alte detalii nu ezita sa ma contactezi.
Okay pentru ca voiam sa imi iau de pe Okazii si am auzit ca iei teapa si nu poti returna dar mersi mult!
Nu lua de pe ocazii...asa am vrut sa fac si eu...iei teapa.E mult mai ok sa cumperi de pe un site de specialitate cum e acesta.Ai garantia returnarii daca nu iti convine produsul si primesti exact ceea ce comanzi.Cu multa placere.
Salut!
Iti recomand http://www.teesch.ro/catalog/brand/supra-167792~pg2
Au si supra low top cat si high top, au si tenisi au si ghete.Si modelele sunt originale, in conditiile in care multe site-uri din Romania vand fake-uri.Iti mai recomand brud.ro, mycloset, b-mall si olliegangshop.
Fereste-te de urbanshoes.ro si hainesiadidasi.ro
daca vrei sa iti cumperi din afara iti recomand cu totata caldura pickyourshoes.com