Eu imi cumparam inainte, dar nu am mai cumparat pentru ca in primul rand s-a scumit si incepusera intr-un timp sa scrie numai tampenii in ele acum o fi altfel, dar nu ma mai incanta
Inainte o cumparam... dar acum e criza si cumpar doar ce e strict necesar.
Oricum era o revista folositoare...
Buna vezi ca am cont dar imi trebuie un program ca sa fac videoclipul frumos ca stiu un program :MOVIE MAKER DAR IMI CERE NUSTIU CE LA ASTA. DACA STII SAMI SPUI PLS. a apropo vezi vara mea cumpara revista asta.eu nu o prind.
Eu imi cumparam inainte dar acum nu mai am posibilitati pentru ca locuiesc intr-un sat mai departat de cta si nu prea aduc reviste...
Desi as face orice sa o pot cumpara o adoram si o addor si o voi adora dar n-am de unde s-o cumpar
Imi place la nebunie revista dar cateodata mai pierd si eu cate un nr. n-ai ce face
Depinde de postere...
daca are cu justin:X.sigur mi-o iau!
oricum e super revista...
Eu nu prea mi-o mai cumpar decat daca o citesc de la colegele mele si au articole interesante sau postere tari precum cu Green Day, Avril Lavigne.
Eu as vrea so kumpart chiar vreau sa mi-a iau stii ca am ieri m-am tuns si am ashtepttat pe kinv in fata mea si am luat revysta popcorn eee mishtoo rau sunt toate informatiile posibile imi plk rawwwww adica gravvvv are posterereee superrr taryy:X:X:X imi plk sh de justin bieber inainte nu prea imi plk de el da acum am mai prins drag d el si nu e urat delokkkk:X:X