| GEORGEL2012 a întrebat:

Cine raspunde de pretul RCA? pot trece masina pe numele mamei daca aceasta nu are permis?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Costul RCA este in functie de masina, experienta de conducere si de activitatea conducatorului auto in anul anterior, respectiv daca a avut sau nu accidente, se aplica regula bonus/ malus.
Nu o poti trece pe numele mamei daca nu are permis de conducere.

| Holiday a răspuns (pentru Ioandelasal):

Vrei sa spui ca nu poti detine masina si s-o inscrii daca nu ai permis? Ma indoiesc.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Holiday):

N-am spus asta si nu asta a intrebat utilizatorul, este vorba de incheierea politei RCA de catre mama, stiu asta dintr-o intrebare anterioara.
Ori, conform legii, polita RCA se poate incheia doar de catre proprietarul sau utilizatorul masinii si mama lui GEORGEL2012 nu este proprietar si nici utilizator.
De altfel, costul trecerii masinii pe mama, in calitate de proprietar, cred ca ar fi de cateva ori mai mare decat costl RCA, avand in vedere timbrul de mediu si celelalte cheltuieli.

| Holiday a răspuns (pentru Ioandelasal):

Asta e altceva, dar tu ai zis "Nu o poti trece pe numele mamei daca nu are permis de conducere."
Si daca totusi am ajuns aici, ai cumva idee cum se calculeaza valoarea politei RCA pentru o masina al carui proprietar nu are permis? Doar daca ai idee, nu te stresa sa cauti pentru mine, doar eram curios, nu am problema asta. Ms.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Holiday):

Nu stiu modul de calcul si, daca nu stiu, nu caut.