| eduard_6303 a întrebat:

Cine stie magazine da haine gen Justin bieber?

24 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Mori

| BruneTTe a răspuns:

In mall. Mai exact in tongueull&bear, Bershka, New Yorker.

| zooooza a răspuns:

Pai...sorry dar eu nu stiu ca Justin B. are un anumit gen de haine.
Deci raspunsula este: la orice magazin.

Daaa |-)

| Maria_7883 a răspuns:

Eduard te sfatuiesc sa nu copiezi pe nimeni fie ca e el adorat de fete fie ca nu.Tu trebuie sa ai propia ta individualitate, si iti garantez ca asa lucrurile vor fi mai mut in favoarea ta.lASAL NAIBA PE JUSTIN BIBER!

| Gabriela0206 a răspuns:

Hmmm...haine gen Justin Bieber? thinking
Aaaa...da, da. thinking Adica haine mici, nasoale, ieftine, aparute peste noapte, indragite de pustoaicele mucoase, care arata de parca au fost tinute in cusca maimutelor si apoi scoase pe piata? thinking
Nah, n-am vazut. big grin

| MrSpooky a răspuns:

Le gasesti in tomberoane

| MimiPopescu a răspuns:

Da, in Kaufland sau Real, acolo langa hartia igienica e locul de unde poti sa iti iei saci de gunoi. Asa ar trebui sa se imbrace toti cei care asculta zgomotul pe care il produce Beaver.

| FuckOff a răspuns:

Iti cumpar eu daca te impusti

| oanacatalina a răspuns:

În magazinul Pull&Bear poţi să găseşti chestii de genu ăla. Ar trebui să existe in orice mall.

| andrada a răspuns:

Buna!
In mall la bershka, pull&bear si cred ca si la new yorker happy
P.S. daca baiatului ii place cum se imbraca JB care e problema voastra? ori rasp. ceva ce sa-l ajute ori tineti-va parerea pentru voi happy

| eDDy a răspuns:

Ba Justin Biberon e RATAT! Va muri! ascultati CTC! Muzica romaneasca de calitate!
Du-te in bazar sigur gasesti.

| MadNNNeS a răspuns:

Justin Bieber e magazin laughing?

| 3DPixel a răspuns:

La baba "Labutza" de la colt de strada, aia care mananca coji de paine si respira greu gasesti sigurwinking. Desi iti recomand sa nu te imbraci intr-un travestit.

| Alrawan a răspuns:

Daca ii place de jb si cum se imbraca care ii problema voastra? raised eyebrows. Cum o zis si andrada, ori raspundeti ceva ce sa-l ajute ori va abtinetiwinking. Si ce aveti voi cu JB? raised eyebrows. Vi ciuda ca trag fetele la el? thinking Toti " Justin Biberon, va muri, Justin ratatu, etc... " lasati ca nici voi nu sunteti mai buniwinking. Si ca raspuns la intrebare : haine ca si a lu Juss se gasesc in Pull&Bear, New Yorker, Bershka. mai cauta prin mall'uri pe la magazine ca sigur gasesti happy

| ZaKid a răspuns:

In Pull & Bear!
Oricum, Justin Bieber e un copil retardat vai mortii lui happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ghena de gunoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai magazine gen J.B gasesti oriunde. la toate magazinele pentru femei. si am vazut eu o rochie vaporoasa si alba care s'ar potrivi perfect lui!

| lollyd a răspuns:

Pai eu am un site unde nu sunt doar haine genul lui.Sunt multe. Exista parfumul someday,lacul lui de unghii one less lonely girl, filmul never say never, postere gigantice. Uite ti-l dau http://www.amazon.com/ref=gno_logo bafta... fundita?

| CrystyTheBest a răspuns:

Cum sa spui ca are haine ieftine, in timp ce ''Ghetele Supra'' sunt peste 100 de dolari rolling on the floor)))) MORRRRRR. Voi nu va puteti cumpara haine de pe centru rolling on the floor)))))))))))

| claudiu_4999 a răspuns:

De cand o aparut asta pe posturile de televiziune o inceput si criza mondiala!laughing

| Mya_2107 a răspuns:

In fiecare magazin poti gasi haine cu JUSTIN BIEBER dar mallurile sunt mai mari si poti cauta acolo.

| shhhtefy a răspuns:

Nu vei gasi niciodata hainele dp justin... aici in ro, sunt haine gen ca ale lui in pull, bsk, new yorker H&m sau www.asos.com, hainele frumoase le gasesti in alte tari! bft.

| Wiiild a răspuns:

Haine gen Justin gasesti oriunde, daca stii sa le imbini cum trebuie.cel mai probabil cauta in malluri.

| Ichim_Marius_1987 a răspuns:

Pe unde este magazinul de haine la justin bieber

Întrebări similare