| Gabrrrieelll a întrebat:

Cineva mi-a trimis un colet din Australia prin posta, coletul respectiv are o adresa un nume si etc fara nr de tel si nu stiu cand sau cum o sa ajunga, daca imi poate spune cineva unde ajunge in caz de nu sunt acasa si il pierd? ( la posta romana sau unde )

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Tracking number. Verifici cu ala. Daca e din Australia sigur are tracking, nu ai cum sa trimiti fara tracking Au/Ro (am primit, nu vorbesc din imaginatie ca altii). Iei frumos tracking numberul si verifici pe site-ul PR (e o sectiune Track and Trace acolo).

| Lioana a răspuns:

De la Posta Romana iti ridici coletul, oficiul postal caruia ii e arondata adresa ta de livrare.
Daca ai AWB-ul poti urmari pe internet unde a ajuns coletul. Cere-l persoanei care l-a trimis.
Nu-l astepta acasa pentru ca postasii livreaza doar colete care incap in cutia poștală. Nici avize postale nu pun totdeauna. Mie mi s-a intamplat sa nu primesc aviz. Mergi pe la posta si intreaba daca ti-a ajuns coletul.

| dancosti69bos a răspuns:

Daca se trimite prin fan courier cand intra coletul in Romania poti sa i suni sa ti adauge nr