| Ancutza_8789 a întrebat:

Cu ce as puta sa ma imbrac daca vrei sa fiu mai sexy dar totusi decent ma prinde ff bine verdele inchis si maroul dar imi place mult visiniul marin si culoare asta ma prinde...asa si asa. da spuneti si parera voastra cu ce as putea sa ma imbrac intr-o zi de scoala da sa nu uiti da acesorii si sunt si pe clasa a5a

11 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Am mai vazut intrebari pe aici "cum sa ma imbrac" Pai nu prea putem spune noi cum sa te imbraci ca.nu stim noi ce haine ai tu in garderobabig grin
Tu singura(sau cu mama ta, cu o prietena) poti sa hotarasti cu ce sa te imbraci, culoarea etcbig grin.Asa daca ne intrebi pe noi nu cred ca te avantajeaza prea mult acum eu stiu.parerea meahappy

| Elly4all a răspuns:

Esti clasa a Va si vrei sa fi sexi?raised eyebrows ce mai urmeaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ancuta, la scoala trebuie sa fii silitoare nu sexi. daca vrei sa fii sexi trebuie sa faci niste chestii care nu corespund varstei si preocuparilor tale. o fata daca vrea sa fie agatata, se imbraca cum zici tu.sexi.daca vrea sa fie violata, presupun ca se si imbraca asa, se si comporta ca atare.ca orice nebun cand vede o fata sexi la ora 12 noaptea plimbamdu-se nu crede ca a iesit sa cumpere varza de la piata.asa ca la scoala trebuie sa arati totusi a... ELEVA.

| Silvia a răspuns:

Vrei sa fi sexy?rolling on the floorOk... du-te doar in chilotilaughing

| bulebule a răspuns:

Vai dar ce porcos vorbesti. Si de unde ai dedus ca eu vreau ca tu sa fii sexy?rolling on the floor

| ..somebody.. a răspuns:

Unele fete de varsta ta ink se mai joaca cu papusile ( ceea ce poate faci sau faceai si u acum cativa ani ) si u vrei sa si cum sa te imbraci mai sexy...straight facestraight face thinking okyy... iar app de imbracaminte trebuie sa te imbr cu ceva ce iti vine bine in primul rand si sa fie de varsta ta nu incerca sa te maturizezi prea devreme - dar imi place ca lumea incearca sa se imbrace bine deci le pasa cum arata chiar imi place asta ...multa lume a inceput sa se imbrace destul de bine ( exceptie ptipoancele si cocalarii care se inmultesc pe zi ce trecestraight facestraight face)

| Ancutza_8789 explică:

Oo da ce mai raspunsuri... da cu ce ma imbrac daca vreau sa fiu goth sau pitzi

| divisima a răspuns:

Goalabig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea poti sa te imbraci sexy esti km mik
dar pentru scoala nu prea ai cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie sunt in clasa A5A si nu stiu cu ce sa ma imbrac ca sa arat bine pentru ca sunt cam slaba am 38 de kg si 1metru 50. ce sa fac!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tricou si blugi da mulati