| IloveyouButYouLoveMe a întrebat:

Cu ce ati asorta un tricou alb su desene roz si gri pe el?

10 răspunsuri:
| friday a răspuns:

Cu (virgula) cosul de gunoi.

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

Off topic. : Draga "ēน " cred ca ce incerci tu sa zici,cu sckeiti,se refera la skateri., sau skate shoes. Care de fapt, in esenta lor erau folositi de cei care dansau dnb. Ce e dnb? Asta e alta mancare de peste. Du-te intai si invata sa scrii corect romaneste, si pe urma da-ti cu parerea asupra asortarii hainelor. On topic : E simplu, iti iei o pereche de blugi, eu as prefera mai inchisi, ca sa evidentieze mai bine tricoul, o pereche de tenesi si o geaca de piele. Si ai terminat. O zi buna.

| sw33taly a răspuns:

Pai...cu niste blugi.negriii sau gri cu adidasi, si cu ogecuta subtire de primavaratongue

| raluckutzaraluckutza a răspuns:

Cu niste pantaloni de fas cu tur albastru inchis sau negri, un sacou negru care sa ii sufleci manicele, o palarie la moda neagra big grin sunt disigner si am numai 13 ani happy sper ca ti-am fost de folos happy

| FuckOnCocaine a răspuns:

Cu sutien roz cu bretele gri.

| ēน a răspuns:

Eu las asorta asa: cu niste sckeiti[sau cum s-o zice], niste pantaloni negri, gri sau bleomaren dar mulati si in sus o jacheta de pielehappy fundisa?

| purplegirl1234 a răspuns:

Cu blugi lungi, trei sferturi sau cu niste pantaloni trei sferturi gri, albibig grin

| bee_2378 a răspuns:

Cu o pereche de blugi colorati...

| YouAreMyObsession a răspuns:

Eu cu niste chiloti albi cu bulinute alb cu rozhappy

Întrebări similare