anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce pot asorta niste colanti cu model de leopard? Sunt cam ca astia : http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/2d/4/AAAAC1SDvM0AAA AAAC1Fgw.jpg dar nu sunt luciosi.

Răspuns Câştigător
| deea_1980 a răspuns:

Mai bine ai citi ce scrie pe aici http://www.supereva.ro/info.asp?id=1513. sper ca te-am ajutat intr-un fel.

21 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Ma, eu iti dau un sfat: mai bine lasa dracu colantii in sifonier. Ai innebunit? Sau iti place sa fii piti? zau, chiar nu va dati seama cat de penibile sunteti astea cu toate hainele de prost gust pe voi? Un colant ca ala mi se pare atat de tiganesc, incat nici sa sterg pe jos cu el nu l`as folosi si voi mai aveti si curajul sa iesiti asa pe strada sau in club. Si apoi va intrebati de ce va considera lumea pitipoance.

| vintageheart a răspuns:

Daca este leopard eu as combina-o cu o bluza lunga si larga jos de culoaare verde, un colier lung si accesorii aurii, asta daca modelul de colanti est negru cu auriu.Succes!

| Laura_5858 a răspuns:

Xibalba, nu era nevoie sa te frustrezi atata, daca nu vrei sa ajuti, mai bine nu mai comentezi. Chestiile cu leopard nu sunt de pitzi, si colantii mei nu arata tiganesc, si sincera sa fiu gusturile nu se discuta, asta e doar parerea ta. Colantii pe care i-a pus malvynutza2 sunt oribili, eu nu am din-aia, ai mei arata mai normal.

| xibalba a răspuns:

Ai dreptate, chestiile de leopard sunt pentru oameni seriosi, care folosesc zi de zi metroul pentru a se duce sa lucreze intr-o banca din mijlocul orasului 8 ore/zi. Corect, eu sunt stupida si in urma cu moda.

| TwixulDrept a răspuns:

Poti cu o bluza sau camasa alba lunga si in talie o curea neagra si cizme negre

| Ionutzsa a răspuns:

Pai cu o rochita sau bluza mai lunga. Neaparat de culoare inchisa, cu dinalea aprinse o sa arati "kitsch", parerea mea.

uite ceva in genul :
-> http://www.starshiners.ro/......brown.html
-> http://www.starshiners.ro/......black.html

la pantofi ai putea incerca ceva cu toc gros si platforma :P

| Malvina24 a răspuns:

Nu stii sa apreciezi gestul si mai ales sfaturile!(nu voi mai raspunde la intrebarile tale) o zi frumoasa!

| Laura_5858 a răspuns:

Malvynutza, colantii aia chiar sunt oribili, asta nu inseamna ca nu apreciez sfaturile. Faci ce vrei, merci oricum.

| andalu a răspuns:

Xibalba macar nu esti singura stupida si in urma cu moda,, colantii sunt intr-adevar oribili si nu ii pot asocia decat cu imaginea unei pitipoance:-|
yoda daca nu asculti sfaturile ce ti se dau de ce mai pui intrebari si nu te imbraci dupa bunul tau plac asa cum de altfel o si faci?!

| Ekkaterinna a răspuns:

Cred ca ar merge cu o bluza lunga neagra. Daca ai alege tot un model cu print de animal ar parea prea incarcat, parerea mea.Iti recomand si incaltamintea sa fie neagra sau maro.

| lalaliela a răspuns:

Cu orice. dar sa fie de culoare neagra. Modelul este deja prea mult. Trebuie sa iasa in evidenta. Daca ai mai pune si alte culori, ar iesi o varza cu salata. big grin

| Clauditza a răspuns:

Colanti chiar sunt oribili cu piele de leopard Doamne ce urati sunt iuuu si colanti lui malvinuta sunt naspa rau nu stiu la ce va ganditi cand va imbracati cu tampeni de genul asta daca asi vedea pe cineva imbracata in colanti din astia asi rade cu lacrimi

| Aia cu cap mare a răspuns:

Eu nu mas imbraca cu asa ceva nici pentru bani! laughing
is ORIBILI (am scris cu litere mari sa vezi in cazu in care ai probleme cu ochii)
Si daca vrei sa imi dai stupid, da-mi da din cate vezi nu-s singura cu parerea asta!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laura, nu te lua dupa fetele care zic ca sunt oribili.cautati cu atentie si o sa vedeti ca sezonul asta colantii leopard print sunt chiar in. dci da sunteti stupide si in urma cu moda si nu oricum...rau! deci daca vreti sa va luati dupa persoanele care habar nu au sa vorbeasca.amintesc aici "asi" in loc de "as" :)) e treaba voastra.in fine n-am de gand sa dau lectii de gramatica deoarece e clar ca in loc sa invatati voi veniti sa dati sfaturi in materie cu moda.
revenind laura, am si eu o pereche de colanti in genul asta doar ca sunt cu negru si gri (asta pentru ca nu-mi plac nuantele de maro) i-am luat acum cateva zile din terranova :X
ii poti asorta cu o bluza stil rochie in principiu neagra (cum spune Ionutza culorile foarte aprinse impreuna cu acesti colanti ar fi kitsch)...deci o bluza stil rochie neagra (incearca ceva in genul asta http://femmeboutique.allshops.ro/produs/180891/Bluza+Shiva+-+negru.html ignora cureaua e oribila)poate o curea maro dar ai grija la nuanta si o pereche de cizme negre ar fi ok.
bafta si repet nu lua in seama persoanele care incearca sa critice si "sa spele pe jos cu moda" aaa da si xibalba...moda nu este facuta doar pentru persoanele care lucreaza 8ore/zi intr-o banca, dar daca tu esti printre acele persoane si crezi ca moda e facuta pentru tine incearca sa te mai informezi putin sau poate fetele de aici au putin timp sa-ti explice cam ce inseamna moda.de exemplu deea a postat un site unde scrie clar ca leopard printul este in tendinte dar te inteleg poate nu-ti merge mouse-ul si te descurci cu tastatura;)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am revenit laura...am gasit ceva pentru tine: http://www.unica.ro/foto/galerie/vedete-leopard-print.html inspira-te din modelul lui miley cyrus. te pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da sunt draguti din garderoba mea nu lipsesc colantii am toate modelele, merg dar la o bluza neagra lunga cu o curea lata si pantofi cu toc bineinteles.nu inteleg de ce mai raspunde lumea daca au kef de balakareala.neserioase unele.sadhna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate! Gânditi? mai iesiti si voi din lume! Colanti leopard sunt nr. 1 anul acesta! nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba! si chiar nu sunt de "piti". + ca se pot asorta bine cu o bluza neagra si oarecum un lant mai lung. Mie imi plac.:* sunt superbi. Cat despre voi, barfitoare mici. ea a vrut decat sa stie cu ce sa asorteze colanti, nu daca va plac voua sa nu. Pastrati-va restul comentariilor. so, take care.

| DidyDidy a răspuns:

Heeii love struck si eu am colantiz cu animal print, pe alb cu picatele negree :X eu una as opta pentru. mine` o bluza mai lunga neagra fara ceva imprimeu ca dupa aia arata prea incarcat si f. tiganesc cu o geanta neagra cu ceva lantzuri si o pereche de tocuri negre de 12 cm love struck sau niste cizme inalte negre cu toc de 12batting eyelashes.la tine as opta o bluza maro, portocalie sau neagra.alta culoare nu pentru ca nu ai avea cu ce so asortezi. cumparatzi o bluza mai lunga cu o curea in talie da nu neaparat, cu o geanta maro sau neagra dar de preferabil maro si niste tocuri negre de 12 cm daca poti umbla cu asa inalte daca nu sa fie minim de 9 :d si ca si frizura ti-as recomanda parul prin in coada susbatting eyelashes sau.parul deprins cu o pereche de ochelari sa-l duci pe spate si un frad spre natural.fara ruj :* daca nu vrei sa folosesti tocuri. poti sa-ti cumperi o pereche de balerini negri cu ceva fundita happy ar arata f. bine love struck. succes :*

| FreeStylle a răspuns (pentru xibalba):

Sa sti ca acesti colani nu sunt de piti daca stii cu ce sa ii asortezi... Mai bine lasa-te de dat sfaturi!