Buna, ApaPlata!
Cred ca oricine ar trebui sa aiba in dulap o vesta de piele. Modelul ei trebuie ales atat in functie de conformatie, cat si in functie de tinutele la care vrei sa o porti sau de stilul care te reprezinta.
. Daca te referi la un model asemanator unui sacou - drept, cu revere ca de sacou, incheiat cu nasturi in fata si cu buzunare aplicate -, atunci va trebui sa te dezamagesc. Aceasta croiala este atat de «clasica» incat este demodata. Daca asa este vesta, sau geaca ta, mai bine da-o, fa-o cadou cuiva sau, oricum, scapa de ea. Nu se mai poarta de cel putin 15 ani.
Croielile mai moderne sunt mai scurte - pana in dreptul taliei sau pana la osul soldului -, nu sunt din piele neagra, ci doar maro (cu diferite finisaje, cum ar fi pielea invechita) si sunt mai curand versiuni de zi, purtabile, ale gecilor de motociclist sau aviator (fara fermoare, cusaturi matlasate, gulere imblanite etc). Gecile de piele nu prea se mai poarta seara, dand senzatia unui stil invechit si prea scortos. Ti-am atasat mai jos trei croieli care ti s-ar potrivi si care se potrivi, in principal, unor tinute smart casual (de zi, dar si de seara). Primele doua sunt mai moderne, cea de-a treia este ceva mai traditionala si putin mai eleganta.
Cu un t-shirt cu ceva imprimat pe el. Uita-te la Terranova pe site au multe haine şi combinaţii frumoase şi cu stil atât pentru fete cât şi pentru baieţi. http://www.terranovastyle.com/it/
O poti purta cu o rochie de dantela pana la genunchi si cu platforme de piele intoarsa, bentite den retro, vintage, blugi cu talie inalta, incaltaminte in stil militar, pantaloni largi si ochelari mari de soare.Totul este sa o adaptezi gusturilor tale. fundita?
Cu un tricou alb mai lung, o pereche de blugi scurti si niste cizme negre(iti poti pune si diferite accesorii:un lant mai lung cu diferite modele, niste bratari mealica sau niste cercei lungi):d
Depinde ce culoare este! eu as purta-o cu o helanca si o pereche de blugi si bineinteles ca mi-as pune si o curea. in legatura cu parul...cred ca mi l-as impleti sa intinde dar ai grija ca este cam frig acum asa ca in loc de helanca mai bine i-ati o bluza mai groasaa
Pai o puti purta cu o camasa mai lunda, peste fund, cu niste cizme lungi, fusta/pantaloni, iar ca accesorii iti poti pune o esarfa in cap, precum o bentita dar de o culoare vie, puternica. Sper ca ti-am fost de folos. Fundita?
Depinde ce iti place mai mult se poate purta cu o rochie sau daca nu blugi (nu negri)si un tricou alb cu imprimeu(poate fi mai lung):d
Andreea0612 întreabă: