| Dani3lo a întrebat:

Cu ce sa ma imbrac in prima zi de liceu? Funda cel mai bun raspuns *(apropo am 15 ani si sunt baiat )tongue

Răspuns Câştigător
| laureen a răspuns:

Pai depinde si de gusturile tale, noua fetelor ne plac mult baietii in camasa.asa ca parerea mea este niste blugi mai deschisi la culoare, niste adidadi, dar mai bine niste pantofi sport de aia cum se poarta acum, si o camasa frumoasa si un ceas la mana.big grin

15 răspunsuri:
| 19vioo a răspuns:

Buna depinde de liceu, la mine la liceu era camasa, cravata si sacou.la altele doar un tricou si o esarfa.Bafta! Funda?

| fafnir a răspuns:

Cu ceva foarte gay, sa fie in tema cu intrebarea big grin

| ByaSimpleGirl a răspuns:

Pai ca sa impresionezi imbracate cu un costum cu cravata rosie si fara sacou

| iulikka a răspuns:

Blugi si tricol

| IoNuTz96 a răspuns:

Un costum dala brici cu cravata, un pic de parfum, si sa-ti tragi niste tepi in cap cu apa si sare laughing

| cristorindo a răspuns:

Cu o camasa alba un costum negru pe deasupra niste pantofi negri si o cravata de care vrei tu succes

| Camelutsaa a răspuns:

Eu te pot ajuta, desi sunt fata blushing.
De exemplu. iti poti lua o pereche de pantaloni negri, conici. o camasa alba cu maneci pe care le poti ridica. sau un tricou si un sacou. sunt multe posibilitati. La pantalonii negri se potriveste orice. In picioare iti poti lua niste pantofi din piele intoarsa.sau conversi. Totul depinde de imaginatie :* Sper ca ti-am fost de ajutor. Succes

| Hooligan_5189 a răspuns:

Incearca sa te imbraci cum te simti tu cel mai bine. Iti recomand o camasa cu cravata daca vrei sa fi totusi elegant (culoarea care ti se potriveste) sau daca nu un tricou cu blugi sau pantaloni si adidasi. Anul asta am absolvit liceul si iti spun ca cei care vin foarte eleganti gen costum, pantalon de stofa si pantofi nu sunt vazuti bine de majoritatea colectivului. Depinde ce impresie vrei sa faci si de personalitatea ta. Si nu uita ca prima impresie conteaza

| An0N1M a răspuns:

Salut.Si eu voi vi tot a noua si sunt baiattongueEu de exemplu o sa ma imbrac cu blugi si o camasa, si ma incalt cu mocasini sau daca vrei tenesitongueFunda?

| Alexandra_2595 a răspuns:

Parerea mea e sa iti iei o pereche de blugi si o camasa, nu din aia super "eleganta" ceva in care sa te smti bine. nu trebuie sa pari ceea ce nu esti happy

| ChokoToff_8065 a răspuns:

Heyy :* pai...(dupa stilul meu) ti-ar prinde bine: o pereche de tenesi albi, o pereche de blugi normali( Nu taiati, cu lanturi etc etc )happy o camasa si o vesta neagra peste :*:* sper ca te-am ajutat big hug

| spotlight a răspuns:

Cel mai bine e sa te imbraci cum simti tu in acel moment.

| Мариус a răspuns:

Cred ca ar trebui sa asculti sfaturile fetelor pentru ca pana la urma pe ele vrei sa le impresioneziwinking

| xxdd a răspuns:

Camasa cu maneca scurta neagra cu un imprimeu alb, blugi mai inchisi la culoare, adidasi si un ceas sau o bratara.

| zăGhost a răspuns:

Având în vedere c-au trecut 2 ani şi încă reţin îmbrăcămintea unui coleg, din prima zi de liceu, te sfătuiesc să-ţi iei o pereche de bascheţi/ tenişi, o pereche de blugi şi o cămaşă sau un tricou alb.
Have fun la liceu!

Întrebări similare