La fel ca si negrul, griul este usor de asortat cu aproape orice culoare. Spre deosebire de negru, griul are mai multe nuante care pot fi usor asortate cu orice tinuta si adaptate oricarui stil sau ocazie.
Pai eu cred ca cel mai bine se potriveste cu roz. Pune culorile astea una langa alta si ai sa vezi.Succes.
Pai; e simplu.
Gri merge cu orice. Fiindca sunt atat de multe tonuri de gri, le poti combina si intre ele (tonuri mai deschise cu cele mai inchise -poti sa le suprapui, sau incearca diferite texturi, ca sa nu para plictisitor).
La fel de bine, incearca gri inchis cu nuante pastelate-foarte interesant.
Dupa mine, daca alegi gri, nu e nevoie sa iti iei culori prea tipatoare pe tine sau culori pamantii. (decat daca griul este unul foarte deschis, spre alb, care chiar o sa dea bine cu orice; mai putin alb.)
Cel mai simplu e sa experimentezi:incearca, probeaza, studiaza, imagineaza-ti, ai curaj!
Eu l-am asortat cu mov. e un gri deschis cu maneci 3|4, manusi pana la cot din piele mov-vanata, blugi culoare inchisa, esarfa la fel ca manusile, botine gri si geanta la alegere. A iesit o combinatie SUPER.INCHIPUITI-VA. Mai merge si cu verde, asta depinde daca va place.Curaj si incercati cu ce va place.