Eu mi-am luat o tinuta casual formata din blugi prespalati si mulati, o jacheta din piele si niste pantofi sport de la Adidas de pe http://hainetari.com/
În caz că nu se observă de la poza de profil, sunt fată.
Kmon. Fiți mai originali, fraților.
Eu sunt în Tonitza. Vreau ceva nu foarte dubios, care să nu atragă atenția FOARTE mult, dar care să iasă totuși în evidență.
Eu oricum oscilez între stilul classy și skater, deci sunt într-o continuă căutare a stilului propriu. Băgați link-uri cu poze, ceva.
Camasa alb cu negru ( nu still classic, ceva mai modern ) si o pereche de blugi negri.
Pai eu acum trec cls a 10-a. Anul trecut m-am imbracat intr-o pereche de blugi albastri, o pereche de belrini, un tricou(maieu) si un sacou. Dar anul acesta cred ca o sa-mi iau nsite platforme, o bluzita alba cu fundita si o pereche de blugi. Ai putea sa te imbraci cu o fustita si o camasa, iar in pcioare sa-ti iei balerini, sau pur si simplu colanti si un tricou, maieu, bluza. depinde de vreme. O sa te descurci tu:*. Bafta!
Iubita, incearca o pereche de colanti lungi si negri, cu o bluzita alba, largutza cu o maneca usor lasata, iar in picioare niste cizmulitze de vara albe. si bineinteles eventualele accesorii: o pereche de cercei in alb si negru, o bratara, un colier tip pandantiv si o posetuta cam de marimea caietelor studentesti...iar parul prindeti'l ori intr'o coada sus, ori ti'l lasi pur si simplu pe spate cu o panglica asortata.
in loc de alb si negru poti folosi orice alte culori doreste inima ta (depinde si de gusturile fiecarei fata). eu am dat exemplu culorile astea doua, ca de obicei prin scoli alb si negru sunt cele mai cautate...hai te'am pupat! sa ai grija de tine si iti urez succes in alegerea ta!
Pentru baieti:adidasi albi cu rosu, blugi galbeni, o camasa alba si sacou negru!
Sper că, atunci când zici „galben" te referi la ocru.
Da.
Si eu imi caut stilul propriu, pur si simplu trec de la pantofi cu toc la adidasi si inapoi la balerini..si tot asa....si eu trec a IX-a acum.dar nu stiu daca asta te va ajuta..eu ma uit pe youtube la filmulete lui MacBarbie07.e foarte draguta tipa si m-a inspirat..acum depinde de stilul tau..eu ma imbrac intr-o rochita vintage, cu curea subtire in talie, un sacou si pantofi cu toc...multe bratari, un inel si fundita in cap..cam asa