| 1990 a întrebat:

Cui i se pare ieftin un tricou din mall 150 lei?

36 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Acuma tricoul e 150 lei, si la reducere il iei cu 50 lei. Deci cat face de fapt acel tricou (de la orice firma ar fi).

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Celui care are multi bani si nu stie ce sa faca cu ei!

| Bacemi a răspuns:

Mie clar nu. Mai mult de 60 de lei nu cred ca as da pe un tricou. Si asta in cazuri speciale. Si cand te gandesti ca unii nici nu isi permit un tricou, stau in pielea goala sau cu franjuri pe ei. Unde a ajuns lupta asta pentru branduri. Materialul doar nu costa asa mult. Brand-ul costa. E o tampenie.

| Brotacelu a răspuns:

Pai este ieftin fata de ce am vazut eu acu o saptamana in Buc. Mall
Tricou de la RiluRilu crocodilu [lacoste] era 550 lei... si era simplu, cu guler.
Distractie placuta.

Răspuns utilizator avertizat
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

150 lei? Pff cu banii ăştia fac cinste la toti prietenii cu o Timi, devin mămică a vreo 5 Kent'uri şi'mi iau şi vreo 2 tricouri. daca vrei neaparat din mall, ma duc la reduceri

| gabriela007 a răspuns:

Celor cu bani multi laughing... e mult prea scump.pe un tricou as da maxim 50 lei laughing

| Ana a răspuns:

Mie nu mi se pare ieftin.

| rey a răspuns:

Nu mi se pare deloc ieftin.
mai pui inca atat si iei o geaca din pielestraight face.
Dar depinde de buget si reputatie.

| zuly a răspuns:

Aoleu! Cum dracu' să dai un milion jumate pe un tricou?

Dacă s-ar vinde minte la kilogram, oare cât ar costa?

| poechce a răspuns:

. păi i se pare ieftin acelui puştan căruia îi dă tati money pentru mall-uri!
. eu de la ai mei primesc bani, am doar 14 ani, dar nu dau mai mult de 50 lei pe un tricou.
Baftă!
P. S Hotărăşte-te asupra vârstei, câţi ani ai până la urmă?

| LittleandLiars a răspuns:

150 lei?

Hmm... nu stiu mi se pare cam scump adica totusi e un tricou nu un colier din argint

Bineinteles fiecare cu parerile lui big grin

| ellene a răspuns:

Mie nu mi se pare ieftin. Adica un om care munceste in Romania cu salariu minim de 600 lei, daca vrea sa fie la moda, trebuie sa munceasca o luna ca sa isi ia 4 tricouri. si apoi sa faca foamnea...

| KimY a răspuns:

Nu mi se pare nici foarte ieftin dar nici foarte scump!
Daca mi-ar da cineva 150 de lei cu siguranta l-as lua!

| Irmmma a răspuns:

Pai depinde de calitate. Dar totusi mi se pare prea scump? dar parerea ta care e?

| ıllılı мŭsïC ılıllı áddiCted a răspuns:

Odata da, acum mai mult de 50 nu dau

| andreivmarin a răspuns:

Daca este rezistent la spalare timp de 30 de ani, cu garantie, si este garantat un magnet pentru calmarea persoanelor iritante
display amoled cu touchscreen, wireless
da l-as lua

| irina20 a răspuns:

Daca ticoul vine la pachet si cu pantofi, nu; dar singur mi se pare mult...

| adi4ever a răspuns:

La 150 de lei se spala singur? sau nu se murdareste niciodata? sper ca nu'i facut din aur

| 16.laura.16 a răspuns:

150 pentu un tricou? Mie nu mi se pare ieftin. Ieftine mi se par fitele de genul: am tricou din mall la 150 de lei!

App sunt sigura ca intrebarea nu se refera la un tricou de al tau motiv pentru care mi-am permis sa fiu complet sincera!

| raluca0306 a răspuns:

Depinde ce firma ii.>big grin

| Lol_1641 a răspuns:

Oohooo, daca asi avea 150 lei m-asi insura!

| Andradaaaaa a răspuns:

Mieedar sa ai grija de ce calitate este eu mi-am luat unul cu 200 lei si nu era de calitate buna iar dupa acea am regretat!

| ionnik a răspuns:

Depinde si de calitate.
daca este o carpa de tricou e scump
daca are un material si un model frumos care chiar merita-nu este asa scump. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una nu mi se pare ieftin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! In mall Shops And The City gasesti tricouri originale de la 35 ron! In plus, poti gasi si tricouri originale Catalin Botezatu, la acelasi pret! Acum s-a inventat mallul online unde preturile sunt mult mai mici! Merita sa intrati sa vedeti! http://shops-and-the-city.ro/magazin-barbati/catalin-botezatu-store/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu 150 de ron imi cumpar vreo 10 tricouri...sau 3 perechi de blugi.sau o rochita...Nu se merita.

| madia a răspuns:

Lui Gigi Becali! tongue

| Anduciu a răspuns:

Da' ce are de costa atat, e antiperspirant?thinking

| SheCanFlyy a răspuns:

Depinde de firma. Daca e vorba de Guess, Tommy Hilfigher, Miss Sixty, Polo etc etc, mi se pare ieftin.