| ChishyyAlle a întrebat:

Cui i se pare plictisitor sa mergi la cumparaturi? te dor picioarele si ti se face foame numai dupa ce vezi prima pereche de pantofi! cine e de acord cu mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac sneakersi dar in general da sunt pofticioasa mai ales de mancarea de la restaorantul kfc dar in fine incep sa ma dor picioarelebig grin asa ca mersi ca ai pus intrebarea aceasta! prietena ta moni.happy

8 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Eu nu.
Mie mi se face foame si incep picioarele sa ma doara pana sa vad prima pereche de pantifi. Apoi o vad pe a doua, apoi pe a treia, apoi vad o esarfa intr'o nuanta de verde geniala, si uit complet de tot.

| Wonderland a răspuns:

In totalitate de acord

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum drak sa te plicti la shooping nu8ma taranii se plictisc la mall ca nu-s obisnuiti cu mersu cu papuci cu toale si cu etc faine

| Catalina_6831 a răspuns:

Cel care a dat rasp si e anonim:tare proasta esti(banuiesc ca esti fata de aia mergi la shopping). da si mie mi se pare obositor uneori si chiar asa e.stai 3 ore numai sati cauti o pereche de papuci sau etc.in fine fiecare cu parerea lui

| nadyank a răspuns:

Din aceaste cauze, lipsa timpului si oboseala plus aglomeratia, s-au inventat magazinele online. www.argintarie.ro te scuteste de "alergatul" dupa cadouri! Livrarea se face la tine acasa in aproximativ 24 de ore, daca ceva nu iti place sau nu iti vine se poate face retur sau schimb fara nici o problema :)

| OmuVerde a răspuns:

Daruieste celor dragi un cadou ecologic de la Greenpeace: pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte imprimate pe hartie reciclata (cu vapoarele Greenpeace), brelocuri, sireturi si tricouri inscriptionate. Comanda acum doar la Greenpeace Shop: http://www.greenpeace.org/romania/shop

| NickiMinaj a răspuns:

Nu mie :O... ma dor picioarele dupa muuulte perechi de pantofi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !