Rade...sau ii vina sa rada.sau am mai auzit varianta si la mine fuctineaza...ti se face mai mica nara dreapta
Fiecare are un comportament diferit cand minte.de unii nici nu iti dai seama ca mint.cand mint oameri se simt stanjeniti, intr-un cuvant incomfortabili.au diferite ticuri:unii isi freaca mainile, altii se inrosesc, isi freaca urechile etc... sper ca te-am ajutat
Depinde.de la om la om.Sunt oameni care se uita in ochii tai si te mint, altii imediat incep a rade.eu de exemplu nu pot sa mint si sa ma uit in ochii persoanei respective si imediat zic adevarul(asta se intampla cu mama). Depinde cum e persoana, daca o cunosti foarte bine si e."puternica"as zice te minte in fata. Good luck!
STÂNGA SUS: Amintire vizuală
Oamenii privesc astfel când își aduc aminte ceva. Aceste imagini le-au mai văzut cândva. Poate fi imaginea unui partener de afaceri, o imagine din vacanţă, ce au făcut cândva, o zi de la şcoală, o imagine din traficul rutier, o persoană, o rudă, un prieten, un afiş, o pictură, o maşină, un televizor, etc. De regulă indică spunerea adevărului!
Ochii sunt îndreptaţi în DREAPTA SUS: Construcţie Vizuală
De regulă ne închipuim cum va arăta un anumit lucru. Sau ne imaginăm ceva. Mai ales atunci când nu vrem să răspundem la o întrebare, căutăm un răspuns, sau imaginăm alt răspuns decât realitatea sau atunci când improvizăm. Aceeaşi direcţie este folosită atunci când ne închipuim consecinţe, sau vedem cum va arăta afacerea noastră, atunci când facem presupuneri referitoare la: consecinţe, riscuri, locuri de vacanţă, locuri de întâlnire, o casă în care am vrea să locuim.etc
Ochii sunt ÎNDREPTAŢI ÎNAINTE: Vizualizare
De regulă indiciul ni-l dă poziţia corpului asupra semnificaţiei. Dacă observăm că greutatea corpului este sprijinită pe stânga atunci avem de-a face cu o amintire, dacă este pe partea dreaptă avem de-a face cu o construcţie.
Ochii sunt îndreptaţi în STÂNGA LATERAL: AMINTIRE AUDITIVĂ
Ne aducem aminte un sunet, o melodie, o voce, un foşnet, un trăznet, un ţipăt. Se referă la sunete care ne sunt cunoscute şi pe care le-am mai auzit.
Ochii sunt îndreptaţi în DREAPTA LATERAL: Construcţie Auditivă
"Oare cum ar suna?" Aceasta este întrebarea cadru care ne vine în minte. Ne închipuim cum ar suna o melodie. Sau ne închipuim cum ar suna vocea unui prieten mai aspră (ton pe care nu l-am mai auzit). Caracteristic acestui mod este faptul că în mintea noastră creăm un sunet pe care nu l-am mai auzit niciodată.
Ochii sunt îndreptaţi în STÂNGA JOS: Dialog intern
Aceasta ipostază o întâlnim atunci când o persoană se gândeşte la un lucru, îşi pune o serie de întrebări, analizează şi îşi răspunde la întrebări. Este caracteristică celui care „stă pe gânduri".
Ochii sunt aţintiţi în DREAPTA JOS: Emoţii
Această ipostază se întâlneşte atunci când încercăm senzaţii sau sentimente noi: bucurie, tristeţe, ruşine, teamă. Când spun sentimente noi mă refer la sentimente care ne determină o anumită stare, diferită de cea anterioară.
Poti deveni un adevarat "detector de minciuni", daca cunosti miscarile specifice muschilor fetei, atunci cand un om minte.
De fapt sunt mult mai multi factori din care iti poti da seama despre veritabilitatea spuselor unui om, ar putea fi gesturile, vocea, tonul vocii, nivelul de stres...
Incearca sa cauti pe google informatii, vei afla mai multe.
In general iti dai seama dupa privirea persoanei respective, unora le dardaie mainile cand mint sau se feresc de tine, niciodata nu se uita in ochii tai.
Eu stiam ca, cand cineva minte nu are saliva in gura si ca ii se maresc punctele alea negre din ochi. Ma rog stii la ce ma refer. Sper ca ti-am fost de ajutor!^.^
Daca ca ar fi o regula, ceva care ne-ar ajuta sa ne dam seama cand cineva minte, ar fi super. Eu imi dau seama cand cineva minte, nu stiu cum, dar vad asta. Poate dupa expresia fetei, poate ca nu prea am incredere in oameni, si mi se pare mai mereu ca ma minte cineva. Nu mereu, dar, de regula, imi dau seama. Da ca ar fi mai putini mincinosi si mai multi oameni sinceri, ar fi bine, dar nu sinceri cum spun unii ca sunt, dar ei mint de ajung sa creada si ei.Iar referitor la intrebare ta, ''cum sa aflii'', nu stiu sa-ti spun exact, trebuie sa cunosti persoana respectiva bine, sa vezi ce fel de om este, mai multe... Dar cu siguranta, multi au acest obicei. Si eu, recunosc, dar nu exagerez, ca altii . Poate si tu Am dreptate?
Cand cineva minte trebuie sa faca un gest care nusi are rostul in conversatie de exemplu am prieteni care atunci cand mint rad foarte putin,se intorc cu spatele,se uita in alte parti (de obicei multi nu te pot privi in ochi atunci cand mint), altii isi mai sterg nasul, fel si fel de gesturi.bafta in a dezvalui care te minte!
trebiue sa cunosti persoana respectiva foarte bine pentru ca poti sa iti dai seama dupa limbajul trupuilui.bafta cu problema ta!=]]
ncristian7805 întreabă:
Gshkgfhg întreabă: