anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar trebui sa ma orientez cand aleg lumanarile de nunta?

9 răspunsuri:
| cube a răspuns:

In spatiu!

| JackieSue a răspuns:

Spre o florarie.Nu stiu...cum iti place.

| buburuzAndreea a răspuns:

Te referi la lumanarile alea mari? Nu la lumanarele mici si colorate, nu?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Gasesti lumanari la magazinele cu articole pentru nunti, rochii de mireasa etc...ai de unde alege, sunt cu flori artificiale sau daca vrei cu flori naturale iti gateste lumanarile in functie de data nuntii.

mlm
| mlm a răspuns:

Acum la moda sint lumanarile colorate, roz si bleu, ornamentate cu flori naturale cit mai simple nu cu multe zorzoane si farafazdacuri.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai lumanarile trebuiesc asortate in mod cert cu buchetele de mireasa si eventual cu florile pe care le vor avea in piept nasul si mirele (asta daca obtezi pentru flori naturale)

| adria1967 a răspuns:

Mie imi plac cele din ceara curata nu din parafina (aceeasi forma ca cele din parafina) la Iasi se gasesc la Mitropolie am vazut in poze la o colega de-a mea si ornate obligatoriu cu flori naturale. Mi se par deosebite si sunt si mai apreciate de preot la slujba religioasa. Eu am observat la o cununie religioasa un preot a aprins 2 lumanari mici din ceara naturala si le-a tinut langa cele mari.

| gabrielavratiu a răspuns:

De preferat sunt cele din trandafiri sa aiba un aspect mai deosebit fata d cele fazute pana acum de tine. trebuie sa fii mai diferita nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa aiba tije din lemn de sus pana jos pentru ca daca este cald se inmoaie si se deformeaza sau pentru a nu se rupe.Intreaba la florarie si iti vor spune.