anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CUM CUMPĂR UN APARAT DE MASURA DE LA UN OM DIN RUSIA?

Să zicem ca am găsit un aparat de masura
тл-4М
pe care am invățat eu meserie când eram mic si acum mi-l doresc foarte mult.

Cum fac cu poșta mai merg coletele intre cele două țări?
https://yandex.ru/search/touch/?text=%D0%A2%D0%9B+4%D0%9 C&lr=10487&mda=0

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prin posta este cam riscant sa comanzi un asemenea aparat.
Risti sa fie trantit si nu-l mai poti repara.

Intereseaza-te la radioamatori, electronisti vechi din tara, poate mai gasesti vreun exemplar la "veterani".

| Wr3nch a răspuns:

Te poti risca sa il comanzi, si vine cu posta lor pana la granita cu Republic Moldova, dar sunt sanse sa nu ajunga.

| RxTx a răspuns (pentru Wr3nch):

ASTA E mai sunt câteva pe planetă o să dau comanda prin orice posibilitate de transport care să nu mă coste mai mult de 50 euro transportul.
eu sunt dispus să vină si prin colet pe avion dar bugetul pentru trasportul lui până în România pe care eu il am este de 50 euro.

| nukeyly a răspuns:

Pe posta nu prea la situatia actuala, dar daca cineva vine de acolo aici, sau vorbesti cu omu sa-l puna pe un tren prin controlor-curier, asu avion ce vine la noi stewardesa-curier sau ceva de genu. Ai sanse mai mari si intreaba la DHL.

| FredericChopin a răspuns:

Aparat de măsurat ce? În fine cauta modelul și vezi dacă găsești pe site-uri din astea gen eMAG OLX Ebay Amazon etc sau du-te pana n Rusia dacă l vrei musai pe ala

| RxTx a răspuns (pentru FredericChopin):

HA HA HA HA HA
ITi dau 2000 Euro dacă îl găsești de vânzare pe eMAG
verde
sau pe olx verde
nu mă interesează alte culori

Nu se găseste de cât crem cu o carmă proastă malefică pe olx
dar ăla este un vampir energeti care o să îl omoare pe cel ce îl achizitionează

Ai grija cum vb... ca s-ar putea să-ți para rău

Și ce dacă nu mai e tot la fel. Ce dacă e rosu de ex și ala e verde ce amu culoarea contează plus ca îți poți lua și TEAPA

| FredericChopin a răspuns (pentru FredericChopin):

Gândește te un pic cineva din Rusia vrea sa i vândă cuiva din România un asa zis "ampermetru" vezi ca s-ar putea să ramai DEZAMĂGIT PS:-) Vezi cau apărut și AMPERMETRE DIGITALE

| RxTx a răspuns (pentru FredericChopin):

AM LUCRAT 2 ANI LA UN INSTITUT DE CERCETARE IN INFORMATICĂ

Am lucrat 5 ani la reparezentanța service garanții a cele mai serioase firme de pe planetă JAPONEZE in românia si eu reparam electronică produse fabricate in japonia.

Am lucrat in Grecia am lucrat in Israel si in America reparam UPS-URI ȘI INVERTOARE DE APROXIMATIV 1 MILION DE EURO BUCATA
EPS-uri generatoare electrice de 2 milioane de euro bucata cu plăci electronice de la DELATA in interior. IAR EU ERAM AUTORIZAT SĂ INTERVIN PE PLĂCILE LOR ELECTRONICE ȘI ELE SĂ RĂMÂNĂ IN CONTINUARE IN GARANȚIE!

Nu vorbeam despre nci un fel de ampermetru ci vorbeam despre un multimetru analogic. pe care vreau să îl cumpăr doar pentru aură carmă. pentru că pe ăla am inceput eu să învăț electronică

eu am un osciloscop acum portabil
eu am acum mai multe multimetre cred că am cel putin 3 bucăți ultra performate cu CLAMPMETRU ampermetru pana la 400 de Amperi care poate sa măsoare si curent continu si curent aleternativ

Am sciloscop care se infige in laptop
am osciloscop vechi cu tub catodic
am multe multe tipuri de aparatură de măsură si control
CHIAR ACUM MĂ AFLU INTR-UN LABORATOR DE MICRO ELECTRONICĂ

M-am ocupat cu reparatia hdd-urilor in scopul recuperarilor de date am reparat si telefoane mobile si placi de baza,
Am fost director la un service acare avea 250 de magazine in subordinea mea, Am angajat minim 250 oameni tehnici care au sustinut interviul tehnic cu mine in anul 2005.

Am lucrat si cu sisteme de securitate pentru o fabrică de armament, am lucrat si pentru dezvoltarea sistemului vamal.

Am lucrat si la serverele unei mari companii de TELEVIZIUNE INTERNET SI TELEFONIE eu setam configuram centralele telefonice si multe alte lucruri tehnice MTA MTU UTMS CMTS DocSys PBX...
Făceam servere NOC servere BGP mă interconectam la nivel global cu alte centrale telefonice obtineam nr verzi numere scurte nr cu suprataxa.

Am tot lucrat si am tot lucrat chiar si in proiectare de prototipuri industriale.
Așă că dețin multe aparate de măsură șî control
am bani in buzunar să merg să cumpăr acum orice multimetru mi-aș dori digital.

Dar acest aparat de măsură vreau să îl cumpăr așa pentru sufletul meu!
ȘI NEAPĂRAT VERDE!