Nu stiu ce inseamna pentru tine "foarte ieftine" in situatia in care totul se plateste in dolari si la conversia lei-dolar tu pierzi, plus ca platesti transportul.
Daca valoarea produsului, sau produselor depasesc $100, atunci va trebuii sa platesti TVA 24% din valoarea produsului, plus taxa de import. Adica pretul se poate dubla.
In plus, daca nu-ti place marfa respectiva si vrei sa o returnezi, este pe banii tai si de primit inapoi nu primesti decat banii dati pe produs, nu si taxele de import.
La vama platesti taxe vamale daca comanzi lucruri peste o anume suma, 100$ parca era ultima.
De pus altceva iti pune si un magazin romanesc daca e sa iti traga teapa, nu e asta problema.
Acceseaza link-ul pentru detalii si inscrie-te la ebiju.Sunt accesorii super la preturi avantajoase. Succes! http://www.ebiju.eu/q-31192.html. Si in caz ca te intereseaza sa ai produse gratuite si la preturi de oferta incearca si site-ul de la ladys. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat : https://ladys.ro/catalog_Ladys.php?affId=AM3bU7ZH
Buna. Magazinele online asiatice difera, unii sunt seriosi altii mai putin seriosi. Inainte sa comanzi ceva de la ei iti recomand sa verifici poze reale cu respectivele produse, de obicei aproape toate au o sectiune unde posteaza alti clienti poze cu produsul in realitate. Intr-adevar preturile mici sunt un magnet pentru toate iar produsele arata bine, problema e ca materialul poate sa nu fie unul incantator, aici mergi pe un risc. Nu toate coletele iti ajung la posta vamala, depinde de site in parte, cat despre partea ca iti aduc altceva, sincer nu as crede, mai degraba ai gresii marimea sau materialul nu ar fi pe placul tau, in orice caz banii poti sa tii recuperezi deoarece in momentul in care tu platesti online cu cardul ai oarecum asigurat faptul ca ii poti primii inapoi daca intervine vreo problema, poti discuta de asemenea cu cei de la alliexpress despre asta. Ai mare grija la marimi deoarece asiaticele sunt mai micute decat noi. Sper ca te-am ajutat.
Roxizzz întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: