| Lidiu a întrebat:

Cum imi pot convinge mama sa ma lase sa imi fac un flash sau un expander? Adica imi plac prea mult chestiile alea si vreau neaparat si eu unul dar zice ca nu ma lasa si ca nu mai intru in casa daca am asa ceva.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-ai cum sa-i schimbi parerea, daca nu-i plac, nu-i plac. Afara din casa n-are cum sa te dea pentru atata lucru dar eu iti recomand sa nu-ti faci ceva asa, sunt dezgustatoare si sunt sanse mari sa regreti mai tarziu. Daca inca parerea mamei e 100% ma gandesc ca n-ai mai mult de 16-17 si varsta asta e prea mica pentru astfel de decizii.

| Lidiu explică (pentru Adry05):

Mie una imi plac, si nu voi regreta. Din moment ce fac o decizie oricat de mica ar fi ma gandesc si la consecinte sa urmari, deci pls. Si majoritatea adolescentilor de varsta mea au asa ceva si imi plac prea mult deci da.

| Merloc1234 a răspuns:

Pai incearca sa iei note foarte bune la scoala/liceu, fa treburi casnice fara sa iti spuna ea (o sa vada ca iti dai interesul si POATE va merge ).Cu placere;-)

| Lidiu explică (pentru Merloc1234):

Oricat as face chestii de genul tot nu si-ar schimba parerea. Am incercat de multe ori si am regretat tot efortul pe care il depusesem.