Citeste informatiile de aici:
https://www.emag.ro/voucher/gift-card?ref=effective_search#step-1
Acolo scrie ce card vreau sa ofer dar eu vreau sa am un card cu care sa cumpar.
Am card la banca romaneasca dar nu exista optiunea de a plati cu cardul banaca romaneasca, numai alte banci si cardul e-mag.
Cum se cheama acest card? De obicei la eMAG se accepta orice carduri... Apoi de ce vrei neaparat sa platesti cu cardul? detin card visa dar nu am platit niciodata cu cardul doar la unele magazine unde nu putea-i plati curierului.
Cand iti cumperi ceva, alegi sa platesti curierului si gata, nu ai nevoie de card pentru asta!
Mai aveți stimata doamna poza aia cu mine când stăteam pe banca? Știu că mi-ați spus că ați salvat acea poza. Am incercat sa o găsesc dar degeaba de 2 ani de zile
Îmi cer scuze că am scris aici dar sunt membru junior nu pot trimite mesaje
Nu face nimic acum merg sa caut si daca o gasesc iti spun.
Am gasit si nici eu nu pot sa-ti trimit mesaj nu stiu cum sa ajunga la tine.Cand vei sau voi putea trmite mesaj iti dau acolo nr de watsap si iti trmit prin watsap.Nu numai poza ta am dar am si poza lui Bacemi sininclusiv multe dialoguri de aici de pe TPU de care m-am distrat copios.De exemplu cand se certau Hecate si Caste, e ceva de pomina dar mai am si alte multe dialoguri amuzante de aici dar din pacate in ultima vreme nimic amuzant nu am mai gasit aici.Un alt dialog de care m-am amuzat copios este cand cineva in sectiunea filozofie intreba daca exista trecutul. Apoi e de pomina si acolo unde se ajunge
Și eu mă certam destul des dar m-am schimbat, nu mai are rost sa îți consumi nervii cu unii, direct block și atât
Dar pe cine vezi ca se cearta aici la aceasta intrebare? Ai o minte de gaina... asta e
Cine a zis retard level 9999 că la întrebarea asta? Doamna menționa că salvase dialoguri in care se certau hecate și caste nu e vb de întrebarea asta. Aparent ești analfabet funcțional.
Aparent esti mai prost decat pari! Aici se vorbeste de carduri si plati iar tu apari si zici ca sa nu se certe cu nimeni?
Dansa incultule a deschis subiectul despre certuri, așa analfabet nu am mai văzut în viața mea pe TPU Cred că ești și urat și prost de semnalizezi! Eu doar am continuat la ce a răspuns dansa dar tu vad că ai IQ format din 2 cifre! Eu nu am deschis subiectul cu cearta ea a făcut-o. Sper sa te faci bine, ai probleme grave omule
Doamne fereste cum a reusit utilizatorul lpavel sa inteleaga gresit tot ceea ce am vorbit noi doi!
Are probleme săracul, i-am dat block! Îmi inspiră milă
Cu astfel de oameni altfel nu se poate.
Credeam că e deștept, dar vad că nu prea mai exista așa ceva pe aici.
E un mare păcat că nu prea mai exista oameni cumsecade in zilele noastre, numai șerpi și jeguri. Nu e de mirare că nu pot scăpa de anxietate in tara asta de cocalari
Ai multe experiente negative in legatura cu oamenii, si eu dar speranta moare ultima eu cred ca exista si oameni de valoare dar ei nu se expun in public, eventual ca aparatori ai unor cauza nobile cum ar fi cei care iubesc animalele, sar in ajutor unde e nevoie crede-ma sunt si astfel de oameni dar mai greu de gasit tocmai din cauza modestiei pe care o au si ca niciodata nu epateaza.
Ce mai face fiica dumneavoastră? E bine sănătoasă? Și-a găsit iubit?
Mereu se gasesc oameni in preajma ei dar nici unul nu e serios.Deci iubit nu e greu de gasit e greu de gasit un om pentru o relatie serioasa.In aceasta situatie sunt si eu de cand a murit sotul in 2010 si in acelasi situatie e si baiatul meu care anul asta face 30.
Catricove10 întreabă: