| LulyLolo a întrebat:

Cum sa fiu mai populara si frumoasa? Am o varsta mai micuta :3 si nu pot sa ma pensez sau alte chestii. Dar imi place mult sa pun poze. dar din cauza telefonului nu pot, pentru ca e super naspet. Aflati voi din intrebarea cu telefonul.
Imi puteti recomanda magazine online de haine dragute? Sau lucruri de la H&M care nu trece una peste 100 lei? Vreau haine de vara.
Unde pot gasi carcase de telefoane? Cu 20 lei? Dragute pentru Samsung galaxy s4 core? Dar sa nu fie simple. adica sa fie negre, sa aiba un panda. sau ma rog. La magazin de telefoane, tablete, calculatoare? Sau unde? laughing) Nu-s prea obisnuita cu telefoanele laughing) Deci nu va bateti joc. Dau funda, deci :3
Sa raspundeti la toate intrebarile, si la cele cu popularitate. Nu vreau raspunsuri de genul :'Iesi cu cel mai popular baiat', n-am sa fac asta. Nici macar nu stiu un baiat popular de varsta mea!
Ma rog :3 Va pup :* Si funda pentru cel mai bun raspuns! :3

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Invata foarte bine, fii cea mai buna la invatatura din scoala, mergi la o olimpiada si ia un premiu la faza nationala. Toti vor vrea sa te cunoasca, sa stea langa tine, sa se laude ca cea mai desteapta fata din scoala le e prietena. O sa uite de orice telefon si de alte prostii nesemnificative, crede-ma. Eu cunosc niste copii care au premii la olimpiada nationala si ii cunoaste toata scoala, inclusiv copiii mai mari, toti ii lauda și ii respecta, iar cei care le sunt prieteni se simt privilegiati. Sunt de departe cei mai populari din scoala si nimeni nu poate concura cu ei.

| Luiza995 a răspuns:

Imbraca te de pe https://mallcopii.ro si o să devi foarte populară.