Prin posta? Nu cred ca o firma asa mare colaboreaza cu posta. Pe site gasesti politica lor de retur. De obicei la aproape toate magazinele online, cand vrei sa faci un retur iei legatura cu ei, soliciti retur si ei iti trimit curierul acasa sa ia coletul, apoi cand coletul ajunge la ei primesti banii in cont. Sau primesti alt produs la schimb in unele cazuri
Am întrebat de posta pentru că am văzut la ei pe site.
https://imgur.com/a/naKZNyV
Oricum, mulțumesc de răspuns și o să îi sun daca ajung sa fac retur.
Am vazut si eu acum. Dat fiind ca site-ul e.com si nu.ro cred ca produsele vin din afara pentru ca si scrie ca se livreaza in mai multe tari si deci probabil e o eroare de traducere asta cu posta.
Pull&Bear face parte din grupul Inditex adica au aceiasi patroni ca H&M, Bershka, Stradivarius etc si nu cred ca faceai ei contract cu Posta Romana doar pentru Pull&Bear, mai ales ca livrarea e internationala, aproape nimeni nu mai colaboreaza cu posta cand e vorba de o firma asa mare.
Pull&Bear si-a deschis de curand magazin online si cred ca mai are de pus la punct unele lucruri.
Raspunsul e NU, NU FACI PRIN POSTA
de curand am aflat ca la orice retur si garantie, firma vanzatoare TREBUIE sa plateasca transportul
legea are un sens absolut, ABSOLUT, inainte faceau garantia undeva, la cativa km in afara orasului DACA ERAI NOROCOS, sau plateai transportul CEL PUTIN in cealalta parte a tarii, adica PH00CK YOURSELF daca vrei garantie