| kleo01 a întrebat:

Cum vi se pare telefonul:lg ks360? merita? sau nu? costa doar 500 ron...astept raspunsurkiss

6 răspunsuri:
| andrei123 a răspuns:

Este dragut telefonul si nu e scump! daca iti place poti sa ti l iei, pentru ca ar cam merita! uite un link ca s apoti vedea ce face telefonul asta! http://www.gsmarena.com/lg_ks360-2467.php

| lencikk a răspuns:

Eu am lg ks 360 si din toate cele 10 telefoane asta l-am nimerit cel mai bun...sunt ffff multumita de el. face poze bune are mp3 blutoot card de memorie tach screen si scriu mass ca la tastaturabig grinse merita toti baniibig grinnah eu til recomand

| Piscotel a răspuns:

Eu l-am primit cadou anul trecut de Craciun si sunt foarte, foarte multumita de el. Imi este util in special pentru a trimite mesaje, lucru pe care il fac des. N-am avut nicio problema cu el pana acum, bateria ma tine destul de mult si... imi place. Ti-l recomand happy

| Toxic_5027 a răspuns:

Am si eu si il adorrr! eu til recomandbatting eyelashes

| rvr a răspuns:

Cred ca este super misto si pe multe culori eu urmeaza sa imi iau se mai spune si TELEFONUL ADOLESCENTILOR este super nice si tastatrua este nice :X eu zic sa il cumperi poti gasit la cosmote si orange. :X

| Sasha_3991 a răspuns:

Este foarte bun mi-am luat eu si e supper!

Întrebări similare