Cateodata cumpar, daca mi se pare cadoul interesant. Am luat Joy cu 2 gloss-uri care mi-au placut si Cosmopolitan (cred?) cu o rochita - maieu rosie, la care mi-am cam luat plasa.
@irinaAndreea si eu am luat joy cu alea doua cu ce culoare ti-ai luat? eu alea cu roz
@ Ella eu am vazut o revista cu rimel si tanti aia mi-a zis ca are si negru si albastru e 3 lei ) si stiu ca a mai fost ceva la fel acum 3-4 luni dar era mai scumpa
Chiar azi mi-am luat o revista (Beau mode Style)cu niste sandalutze de plaja foarte usoare. Interesanta ideea lor in perioada aceasta si pretul 15 Ron mi s-a parut chiar normal, avand in vedere ca si revista e ceva mai de calitate si nici incaltaminte numai gasesti acum prin magazine sub 20 Ron.
De ce nu? E o idee foarte buna, sa cumperi cand te gandesti ca te costa si altceva cand vrei spre exemplu sa-ti cumperi o oja sau un tricou sau o agenda sau...sunt bani economisiti pe langa revista. Vreau sa-ti zic ca eu iau mai mult revista pentru cadou decat pentru a o citi.Cumpar si reviste fara cadou, care ma intereseaza, dar majoritatea le cumpar pentru cadou. Tu nu? Bafta.
Da
De ce nu?
Cumparam inainte si de alea fara cadouri, dar acum consider ca sunt bani risipiti, mai ales ca nu le citeam, ci doar luam posterele.
Eu imi cumpar 2 reviste saptamanal Bravo si Bravo girl daca primesc un cador de la ele e ok daca nu e la fel:X
iulianmentol întreabă: