Argintul este mai practic...si aurul este frumos dar la anumite ocazii mai importante.eu de exemplu am lant, cercei, bratara de aur dar nu le port decat la anumite ocazii in rest port argint
daca nu ai deloc aur ia-ti ceva de aur ca e frumos, o bratara un lant de argint tot iti mai iei tu cand primesti o alocatie ceva...in plus ce rost are sa iti iei atatea odata
succes
Mai degraba putin argint. Chiar daca iti permiti mai mult eu spun ca ajunge un lantisor de aur, 1 bratara si 2-3 inele. La ce iti trebuie multe?
Argint. dar nu in cantitatile alea. putin argint :X mi se pare mai finut si mai dragut
Acum se poarta mai mult aurul. Amandoua imi plac, si aurul si argintul, dar din ce ai spus tu aici, as alege mai multe din argint.
Argint(eu sincer sunt inebunita):d...desi aurul e mai valoros mult mai la moda e argintul
P. S.:Urasc aurul!
MoonY o parere despre niste bijuterii care ti se par mai ok? cele din aur sau din argint?
Depinde de ce preferinte ai tu, pentru ca depinde parerea ta. Daca pretuiesti mai mult valoarea decat banii, atunci alegi aur. Dar daca vrei mai mult ...at` alegi argint.Acuma tu decizi:* funda?:X