Stai sa vezi ce-as lua eu
1.prietenii mei
2.casa mea cu tot cu electronice, telefoane, calculatoare
3.parcul
4. discoteca
5.Mc-ul
6.Auchan-ul
7. o masina?
Tu ce ai lua?
Daca as avea aceasta posibilitate sa locuiesc pe o insula cred ca mi-as lua ustensilele necesare asigurari unui nivel de trai cat de cat decent. Tacamuri de bucatatie, ceva unelte pentru construit, 1 arma cu munitia aferenta, haine, lenjerie si asternuturi, cati pentru a nu uita sa citesc si sascriu.
Ooo...pai.cea mai buna prietena/prieten, catelul:X, aaaa nu mai stiu lep-top-ul, telefonul, haine, hmmm sincer nu stiu ce as lua cu mine
As lua:
-o carte de supravietuire pe o insula
-o maceta/cutit
-o sticla de apa
-o sfoara
-o plasa de pescuit
-o sursa de foc
-un telefon(ceva de comunicare)
Calculatorul (desigur cu el si priza ca sa mearga )
TV
mancare
Prietenii
Apa
o carte (poate )
mama
In primul rand, o barca, un gps si mult, mult combustibil (sa fiu sigura ca ma mai si intorc), ipod-ul (cu toate ca probabil s-ar descarca repede), o carte, o sticla de vin cu vin bun, si, sa nu uitam, costumul de baie
1. Mancare
2. Apa
3.Haine
4. Cei 2 perusi ai mei
5.Pe parinti
6.Pe bunici
7.Pe motanul meu
Eu mai am si 3 pesti, dar n-are sens sa-i mai iau ca acolo sunt mii
EU as lua:
-telefonul
-cea mai buna prietena
-o sursa de foc
-o carte cu titlul"cum se supravietuieste pe o insula
-haine
-apa
-familia
Depinde. Daca ar fi o insula cu regim hotelier as lua doar lucruri care sa conteze din punct de vedere sentimental. Un telefon, un aparat foto, laptop, doua carti, un pix, un caiet
Ceva ustensile de lucrat pamantul, niste haine bune, multe lumanari, carti de citit, injectii cu diferite vaccinuri
Barbatul, un cutit si o piatra de ascutit, un rand de haine groase (just in case), o cana de aluminiu (pentru strans apa potabila in caz ca nu gasesc), un telefon mobil "prin satelit" (pentru momentul cand vreau sa plec de acolo), o duzina de chibrituri (pana invat sa fac focul altfel) si un pachet cu saci menajeri.
Inainte de a pleca as viziona,, tehnici esentiale de supravietuire '' apoi as lua cu mine :
1 un cutit si ceva tacamuri cu care sa ma descurc pe acolo
2 mp3 (fara el nu pot trai)
3 apa, mult apa
4 o valiza cu haine de ale mele
5 catelu ( sa nu ma simt singura )
6 o bricheta (sau ceva cu care sa aprind focul)
8 niste cartii sa citesc
Cea mai buna prietena
familia
multa mancare
multe haine
multe ustensile
banii
telefonul
Depinde:
Oamenii aproapiati mie(parinti, prieteni etc)
Laptopul
Haine
...chiar nu mai stiu
Eu mi-as luat familia, prieteni, catelul meu, telefonul, calculatorul, aparatul foto si haine
Insula e pustie sau are sursa electrica?) Dca anul are sursa electrica, pentru cei care isi iau tel si pc, luati-va cu voi si un generator electric!)) Bani...pentru ce? pentru dari tribului sau plata leilor?)) Eu as lua : 1.sotul, 2.cremene( pentru aprins focul, nu bricheta sau chibrite, 3.maceta(ceva de taiat), 4. o trusa de prim-ajutor cu medicatia aferenta, 5. tampoane pentru un an, 6. un vas de inox de 1 litru, o geanta cu haine care sa includa si o patura groasa.
Diddiideea întreabă: