În aceeași situație sunt și eu în acest moment. Am comandat un mini aspirator pentru laptop, de la un terț din Ungaria. Vineri a venit cutia, am plătit și am luat fără să desfac pachetul. După ce a plecat curierul desfac și surpriză: cutia turtită și produsul spart. Am intrat în contul meu eMag, la "retururile mele" am accesat secțiunea, am bifat că vreau sa returnez produsul și motivele: produs spart (se poate bifa) am descris cu text despre ambalajul deteriorat și am optat pentru a primi un voucher eMag in loc - poți opta și pentru a primi banii in cont doar dacă ai plătit cu cardul. Bani cash nu primești. Imediat am primit emailul de confirmare.
La o oră de la primirea emailului sună jigodia de curier dar nu am apucat să răspund, îmi dau seama despre ce este vorba și îl sun eu, răspunde zice că vine imediat, trec două ore și nu mai vine. Intru din nou în cont, surpriză: retur anulat de curier că nu am putut fi contactat - de fapt jigodia de curier a anulat returul. Sun la un amic și îl întreb ce sa fac. Ăsta imi zice că așa a pățit și el și că să fac din nou solicitare de retur. Intru in cont fac solicitare de retur, primesc email in care scrie că va veni curierul pe 22 iulie. Azi a venit. Când l-am luat la întrebări a dat în bâlbâială că nu e el de vină că a încurcat retururile, că el are sute de livrări zilnic, etc. Pachetul este preluat. Aștept să văd în continuare.
Te țin la curent. Pe vineri ar trebui să primesc voucherul prin email.
Mai întreabă-mă miercuri dacă au acceptat motivele mele de retur cu o replică la această postare.
Succes.
Da in 30 de zila de la primirea obiectului dar unele trebuie sa fie in stare buna.Citeste aici:
https://www.emag.ro/help/30-de-zile-drept-de-retur/
hUnTERRRRRR întreabă: