Baietii nu urasc cumparaturile. atunci cand isi cumpara pentru ei. si cum noi fetele stam ore in sir pana ne alegem ceva.e normal sa se plictiseasca
Eu nu urasc cumparaturile dar ma dispera atunci cand merg cu maicamea si intra sa cumpere haine sau chestii gen (lenjerie intima se mai uita la posete bla bla) o inteleg ca mai vrea si ea nu e nici chiar asa toata ziua merge mai rar. Acum are permisul merge singura si nu mai am treaba inainte ma cam plictiseam cu ea, eu cand cumpar nu stau sa ma holbez la lucruri le iau si gata stiu ce imi trebuie.
Baietilor nu le place sa fie la moda,ei sunt preocupati de altele.
In schimb,fetele adora sa mearga la shopping, sa isi cumpere lucruri frumoase, sa fie in pas cu moda.
Sper ca te-am lamurit.P.S.sunt fata
Imi plac cumparaturile pentru ca sunt cumparaturi.Iti iei haine noi,frumoase, pantofi superbi si tot ce te face sa te simti superb.Iar shopping-ul pentru mine este si un mod de a ma relexa, si de a ma putea uita la haine care imi plac si chiar sa mi le cumpar!
Sunt baiat si nu urasc cumparaturile. Chiar imi plac. Nu imi place cind sotia mea se uita o jumatate de ora la pungile de malai sau sare, de parca nu ar cumpara malai sau sare, ci cine stie ce lucru important, vreo rochie sau vreo masina...
Imi plac cumparaturile deoarece implica haine si imi plac mult hainele mai ales si tin la moda
Sincer mie imi plac cumparaturile de fapt le ador orice gasesc la reducere se va afla in cosul meu.
Du baieti intr-un salon auto, ar sta ore in sir langa masina, noi femeile suntem nascute pentru afi atragatoare, si asta costa timp si multe cumparaturi.
GunsRoses întreabă: