| alinaa765 a întrebat:

Eu am comandat ceva de pe un site si am vazut apoi ca is niste recenzii ft proaste, ca is tepari si nu merge prea legal site-ul, costul de livrare si retur eu le suport si is in total 50 de lei. Daca eu refuz sa iau coletul imi poate face site ul respectiv ceva, cum ar fi sa ma dea in judecata sau asa? Vreau sa sun curierul cand primesc mesajul de livrare sa ii explic situatia ca nu doresc sa primesc coletul pentru a nu-l purta aiurea si sa il pun sa ma sune incontinuu. Costul de livrare si"inapoiere" le mai suport eu daca refuz coletul? Ce se poate intampla cel mai grav? Site-ul se numeste eHainele.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Atat timp cat refuzi sa primesti coletul si nu ai ales plata in avans, e ok, nu iesi in pierdere.

Data viitoare comanda abia dupa ce citesti recenziile, nu invers.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu!
Site-ul nu te poate da in judecata pentru asta, oricum ai dreptul legal de retur al coletului in 14 zile,iar daca nu ridici coletul,având în vedere că site-ul e dubios, posibil sa nu primești banii,asta daca ai platit online,dar daca plătești ramburs, nu pățești nimic.
Ți-am zis, daca ai platit cu cardul, posibil sa nu mai primești banii, dar în rest..nu au ce să îți facă!
Calma!