Fiind tari care sant in UE vama e 0. Alt caz care nu are legatura cu tine dar poate ajuta pe altii, stau in GB (Anglia) si am comandat din japonia & Germania. Vanzatorii au pus pe factura vamala un pret mai mic fata de legislatia engleza peste 135£ se aplica taxa vamala si tva. Le-am primit fara sa dau taxa nici vama, asa continuam sa tragem in teapa sistemul.
Guvernul e alcatuit din cei mai tampiti politicieni cu acte in regula, aia sant infractorii care conduc fiecare tara in parte, asa e peste tot. Mi se pare destul de interesanta chestia in Dubai sa nu impoziteze taxe pe venit. Omul care munceste pentru banii lui normal nu ar trebui sa i se traga nimic dar hotia e data de labagii din guvernele respective. (altfel in caz contrar sa doreasca binele populatiei faceau in asa fel incat toti sa duca o viata decenta) fiecare cu salariu bun, mai putina munca tot 8h pe zi dar de luni pana joi si vineri sambata duminica liber - lege data in Belgia si in uk 30 firme au aplicat programul pilot in testare.
Nu platesti nimic! Cu cat cumperi aia este. Eu primesc din China si acolo platesc TVA. Ce am primit din Cehia si Polonia nu m-a costat nimic!
CautNume întreabă:
YoungScarecrow întreabă: